Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spoznávate toto dievčatko? Dnes je známou Slovenkou a na konte má nahé fotky!

Ktorá známa Slovenka je toto dievčatko? Zobraziť galériu (15)
Ktorá známa Slovenka je toto dievčatko?

BRATISLAVA – Nevinné a roztomilé! Také je snáď každé dieťa. A výnimkou nebola ani táto Slovenka, ktorá si nedávno zverejnila svoju fotografiu z obdobia, keď mala päť rokov. Hnedooké dievčatko s krátkymi vlasmi, ktoré sa nežne usmieva. Zrejme málokto by uhádol, o koho ide. Dnes je z nej známa tvár, ktorá sa v dospelosti ukázala nahá. No zviditeľnila sa najmä ako partnerka a matka známeho záletníka. Už viete, o koho ide? :-)

Zmenila sa! Pred pár dňami si bývalá playmate a mamička troch detí zverejnila svoju fotografiu na sociálnej sieti Facebook z obdobia, keď mala iba päť rokov. Jej dcérka Sara Zoe totiž oslavovala v týchto dňoch 5. narodeniny, a tak chcela  ukázať seba vo veku svojej dcérky. „Tu mám už päť rôčkov ako moja Sárinka dnes,“ napísala k snímke. Z archívneho záberu sa usmieva roztomilé hnedooké dievčatko s krátkymi vlasmi v červenom pletenom svetríku. Zrejme málokto by podľa fotky trafil, o koho ide.

V dospelosti si toto milé dievčatko svoj výzor vylepšilo už niekoľkými zásahmi chirurgov. Má silikónové prsia, zväčšené pery i upravený nos. Nafotila dráždivé fotografie pre pánsky magazín a vhupla tak do sveta šoubiznisu. Neskôr sa vydala za nitrianskeho podnikateľa, porodila mu syna Nicka a v roku 2007 sa s ním rozviedla. Následne ulovila známeho záletníka Borisa Kollára, ktorému priviedla na svet už spomínanú dcéru Saru Zoe. So známym boháčom má táto dnes už tridsaťštyriročná brunetka aj syna Borisa (2). Tí, čo tipovali, že ide o Andreu Heringovú, hádali správne.

Andrea Heringhová nafotila aj takéto akty.
Zobraziť galériu (15)
Andrea Heringhová nafotila aj takéto akty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu