Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Boris Kollár prestrelil ako s Kuzminovou: Teraz si sype popol na hlavu!

Boris Kollár najskôr skritizoval markizácku Smotánku, potom si sypal popol na hlavu. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár najskôr skritizoval markizácku Smotánku, potom si sypal popol na hlavu.

BRATISLAVA – Dvakrát meraj a raz rež! Zdá sa, že záletník Boris Kollár (48) je nielen náruživým milovníkom, ale aj impulzívnym človekom. Občas to potvrdzuje aj svojou vlastnou prezentáciou na sociálnej sieti. Počas uplynulého víkendu sa napríklad pustil do kritizovania markizáckej relácie Smotánka. Krátko na to však svoje vyjadrenia oľutoval. Popálil sa totiž rovnako ako v prípade olympioničky Anastasie Kuzminovej (29).

Čo na srdci to na jazyku! Hoci je Boris Kollár vo väčšine prípadov džentlmenom, občas idú u neho slušné spôsoby bokom. Potvrdil to napríklad počas zimnej olympiády, kedy hádam každého šokoval svojím vyjadrením na adresu Anastasie Kuzminovej. Neskôr priznal, že sa nechal strhnúť nesprávne preloženým vyjadrením, športovkyni sa ospravedlnil a dokonca ju chcel finančne odškodniť.

Netrvalo dlho a boháč si vďaka užívaniu sociálnej siete zavaril opäť. Urobil tak po odvysielaní sobotňajšieho vydania markizáckej Smotánky. „Nezasnúbil som sa a nežením sa. Nechápem, prečo dáva Smotánka také blbiny,” napísal na svojom profile Kollár, ktorý očividne aktuálne vydanie relácie nevidel. Vo vysielaní sa síce hovorilo o zásnubách, ale nie spôsobom, ktorý by mal záletníka nahnevať. Išlo totiž o porovnanie reportáže spred niekoľkých rokov s tým, ako sa jeho súkromie vyvíja v šúčasnosti. Moderátorka Erika Judínyová rozoberala viacero milostných vzťahov, vrátane toho svojho.

Keď sme Kollára oslovili s otázkou, či sobotňajšie vydanie relácie videl a čoho viedlo k takejto kritike, zvolil útočný tón. „Čo vás vedie k tomu, že sa mi šprtáte v živote a že mi chodíte šmírovať na Facebook? Ste môj priateľ? Nie! Tak ťahajte do...” reagoval podráždene Boris, ktorý si však krátko na to uvedomil, že so svojimi vyjadreniami na margo Smotánky to prehnal. „Erika bola ku mne vždy korektná a sme priatelia,” ospravedlňoval sa markizáčke v ďalšom statuse viacnásobný tatko. Ten pôvodný komentár, v ktorom šoubiznisový program kritizoval, následne zmazal. Do budúcna by zrejme trochu mohol ubrať z impulzívnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu