Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Takto ju doma vidí len Boris Kollár: Heringhová pristihnutá na ulici bez mejkapu!

Andreu Heringhovú sa nám podarilo nafotiť bez mejkapu. Zobraziť galériu (5)
Andreu Heringhovú sa nám podarilo nafotiť bez mejkapu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V tejto podobe sa neukazuje! Andrea Heringhová (33) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka vzťahu s Borisom Kollárom (49). Odvtedy sa blondínka objavuje na najvýznamnejších spoločenských udalostiach a prispôsobuje im aj svoju vizáž. Neupravenú alebo nebodaj bez mejkapu ju preto doposiaľ azda nikto nevidel... Nám sa však podarilo modelku nafotiť na ulici bez nánosov líčidiel. Aha, ako vyzerá bez pomoci šminiek.

Zatiaľ posledná oficiálna partnerka Borisa Kollára - Andrea Heringhová, patrí k ženám, ktoré sa v spoločnosti objavujú vždy dokonalo upravené. Vlasy máva nastajlované od najlepších kaderníkov, oblečená býva v drahých outfitoch z dielne najznámejších svetových návrhárov. Celý výzor dopĺňa výrazným mejkapom od profesionálnych maskérov. Bez tohto všetkého si blondínku mnohí už nevedia ani predstaviť. 

Nám sa však mamičku dvoch Kollárových detí podarilo nafotiť tak, ako ju doposiaľ mohol vidieť iba boháč a jej najbližší. Heringhová si totiž pred pár dňami vykračovala v uliciach Bratislavy bez mejkapu. Dokonca vymenila aj sexi outfit za pohodlné legíny. Tie nakombinovala s voľným tričkom a teniskami na platforme. Vlasy si nechala len tak voľne rozpustené. 

Keďže takýto pohodlný look a najmä nenalíčená tvár v modelkinom prípade nebýva zvykom, zisťovali sme, či išlo o výnimku. „Nenalíčená chodím bežne, avšak, samozrejme, keď chodím na nejaké spoločenské akcie, preferujem dokonalý mejkap,“ prezradila nám partnerka známeho milionára. Ako podľa vás vyzerá lepšie?

Andrea Heringhová zjavne nemá problém vyjsť do ulíc Bratislavy aj nenalíčená.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová zjavne nemá problém vyjsť do ulíc Bratislavy aj nenalíčená.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu