Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ján Jackuliak z Búrlivého vína: Nová frajerka!

Pred pár mesiacmi sa k Jánovi Jackuliakovi ešte túlila jeho manželka Jitka (vľavo). Po rozvode si hercovo srdce získala študentka Martina (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Pred pár mesiacmi sa k Jánovi Jackuliakovi ešte túlila jeho manželka Jitka (vľavo). Po rozvode si hercovo srdce získala študentka Martina (vpravo).

BRATISLAVA - Klin sa klinom vybíja! Ján Jackuliak (35), ktorý účinkuje napríklad v markizáckom Búrlivom víne, má za sebou poriadne hektické obdobie. Koncom minulého roka sa totiž po viac ako dvoch rokoch rozviedol s manželkou Jitkou (26). Usmievavý herec však dlho bez ženy nezostal. Seriálový Igor má po svojom boku už nejaký ten týždeň mladú študentku Martinu (22), ktorou sa popýšil už aj v spoločnosti.

Definitívne skoncoval s minulosťou! Ešte pred pár mesiacmi sme vám na topkách predstavovali manželku herca Jána Jackuliaka – Jitku, a dnes je už v živote sympatického herca úplne iná žena. Nedostatok času a vzdialenosť sa totiž podpísali pod to, že po viac ako dvoch rokoch to vo zväzku začalo škrípať. Hoci sa seriálový dobráčisko podľa vlastných slov usiloval vzťah zachrániť, koncom minulého roka sa ich cesty definitívne rozišli. Súd manželov rozviedol veľmi rýchlo.

Podobným tempom si Jackuliak našiel aj náhradu za svoju exmanželku. S novou priateľkou Martinou zavítal na štvrtkovú premiéru filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká. Vzťah herca a študentky je ešte relatívne čerstvý, o čom svedčí aj to, že sa usilovali vyhnúť kamerám a fotoaparátom. „Dnes mi robila spoločnosť moja blízka osoba,” zahmlieval Janko, keď sme ho oslovili. Rétoriku nezmenil ani vtedy, keď sme chceli, aby komentoval dohady o novom vzťahu. „Ja by som sa k tomu rád vyjadril, ale ona, tá osoba, by nebola rada. To je tak diplomaticky povedané,” dodal vyhýbavo herec.

Spokojný úsmev na Jackuliakovej tvári však prezrádzal, že si svoju novú lásku užíva. Stav zamilovanosti jednoznačne prospieva aj jeho výzoru. „Vrátil som sa naspäť na Slovensko a celkovo som sa zmenil. Aj v premýšľaní, aj v pohľade na svet, na prácu. A hlavne spoznávam sám seba. Začínam akoby od začiatku,” poznamenal herec, ktorý počas večera stihol frajerku Martinu zoznámiť aj so svojimi kamarátmi.  

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Jánom Jackuliakom.

Rozhovor s Jánom Jackuliakom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu