Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nela Pocisková pred kamerami: Takto vyzerá jej »predkremačný« sex!

Nela Pocisková a Milo Kráľ prežili v seriáli Búrlivé víno poriadne vášnivé scény. Zobraziť galériu (12)
Nela Pocisková a Milo Kráľ prežili v seriáli Búrlivé víno poriadne vášnivé scény. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To je ale dračica! Nela Pocisková (22) sa v seriáli Búrlivé víno ocitla už v náručí niekoľkých mužov. Najnovšie si poriadne vášnivé scénky zahrala s o 16 rokov starším Milom Kráľom (38). No a práve tento vekový rozdiel robil hercovi menšie problémy. Ako totiž sám povedal, pri mladučkej brunetke sa cítil, akoby sa on sám už nachádzal v predkremačnej fáze.

Nela Pocisková má v seriáli Búrlivé víno s milostnými scénami už bohaté skúsenosti. Najprv sa objavila v náručí seriálového Martina, ktorého stvárňuje Juraj Loj. Neskôr vzbĺkla vášeň medzi ňou a Andrém v podaní Filipa Tůmu. No a dnes večer budú diváci svedkami ďalšej hereckej erotiky s Nelou v hlavnej úlohe. Pred kamerami svoje telo odovzdala do rúk 38-ročného Mila Kráľa. 

Hoci by hercovi túto úlohu nepochybne závidel nejeden chlap, on si šteklivé scény s o 16 rokov mladšou partnerkou vôbec neužil. Pri mladučkej kolegyni sa totiž cítil až príliš staro. Nela bola vynikajúca, že to takto akceptovala. Že takýto preddôchodcovský chlapík sa po nej cápe,“ prekvapil svojimi slovami pre topky.sk seriálový krásavec. A ďalšou vetou túto myšlienku úplne zaklincoval. „Keďže ona má 22 a ja 38, tak som na jej pomery v predkremačnej fáze,“ vtipne dodal Kráľ. 

Na príjemnejšom pocite mu pri nakrúcaní sexi scén nedodával ani všadeprítomný štáb. „Ono sa to bohvieako nenatáča, keď máte okolo seba štáb, takže to boli veľmi lightové milostné scény,“ prezradil seriálový Erik Halada. Nechajme sa prekvapiť, ako ďaleko tento párik dotiahne svoj seriálový vzťah. 

Nela Pocisková a Milo Kráľ si v seriáli Búrlivé víno užili poriadne vášnivé scénky.
Zobraziť galériu (12)
Nela Pocisková a Milo Kráľ si v seriáli Búrlivé víno užili poriadne vášnivé scénky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu