Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapivý ROZVOD po 20 rokoch: Krach manželstva slovenskej moderátorky!

Oľge Záblackej skrachovalo manželstvo. Zobraziť galériu (3)
Oľge Záblackej skrachovalo manželstvo.

BRATISLAVA – Striebornú svadbu už neoslávia! Oľgu Záblackú (50) si mnohí pamätajú najmä ako tvár markizáckej relácie Na streche, kde nahliadala do súkromia celebrít. Aktuálne sa ale stáva diskutovanou témou práve jej privátny život. Bývalej moderátorke a speváčke totiž zhruba po 20 rokoch skrachoval vzťah s basgitaristom Michalom Dúžkom (47). Rozvod dlhoročných manželov je vraj na spadnutie.

Hoci Oľga Záblacká ako moderátorka relácie Na streche pomerne často odhaľovala súkromie slovenských prominentov, to svoje si vždy prísne strážila. V minulosti sa totiž viackrát vyjadrila, že svojho manžela a dvoch synov Michala a Bruna by rada uchránila od medializácie. Ani toto rozhodnutie jej však nezaručilo idylku v intímnom živote. Ako odznelo vo včerajšej relácii Smotánka, po zhruba 20 rokoch sa rozvádza.

„U nás to bolo také pokojné. Po dlhých rokoch sa to stalo. Nikdy to nie je príjemné. Snáď ani nevyzerám nešťastná. Prijala som to ako fakt, že niečo pekné skončilo. Myslím si, že sme mali pekné manželstvo,” poznamenala pred kamerami spomínanej relácie bývalá moderátorka. 

Dôvodom krachu v manželstve je vraj nová a o pár rokov mladšia známosť ženatého hudobníka. „Prišla do cesty nejaká iná láska, tak nech je,” reagovala na margo toho Záblacká. Čerstvý vzťah si však možno vybudovala už aj ona. Pred pár mesiacmi sa totiž v nočných uliciach túlila k neznámemu chlapovi. Túto tému už však pred kamerami komentovať nechcela. 

Oľga Záblacká a Michal Dúžek sa zosobášili v roku 1998. „Brali sme sa na Valentína po niekoľkoročnom spolužití. O ruku ma požiadal na Valentína, pretože práve 14. februára sme spolu začali chodiť. V tom čase som bola tehotná, v piatom mesiaci s druhým synom Brunom. Celé sa to nieslo v komornej atmosfére, lebo sme netúžili po veľkej svadbe. Boli tam len svedkovia  a 5-ročný Miško, môj prvý syn, ktorý to celé nakrúcal na kameru. Je to najvtipnejšie video, aké máme, pretože, keď som mala povedať ÁNO, dostala som záchvat smiechu až tak, že som plakala,” zaspomínala si na svoj veľký deň pred pár rokmi v magazíne La Femme bývalá moderátorka, ktorá však teraz dôvod na smiech určite nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu