Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Strhaný a šedivý Jackuliak: Problémy v súkromí ho takto zničili!

Problémy v súkromí sa podpísali aj na výzore Jána Jackuliaka. Zobraziť galériu (7)
Problémy v súkromí sa podpísali aj na výzore Jána Jackuliaka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aspoň o 10 rokov starší! Ján Jackuliak (35), známy z Búrlivého vína, prechádza v posledných mesiacoch naozaj náročným obdobím. Zažil rozvod s manželkou Jitkou (26), krátko na to nepríjemný rozchod s priateľkou Martinou (22), údajný prepad a bitku, po ktorej skončil v nemocnici, i neistotu okolo pôsobenia v markizáckom seriáli. Toto všetko sa zrejme podpísalo na tom, že známy herec dnes vyzerá poriadne strhane a zostarnuto.

Ján Jackuliak na posledný rok zrejme nebude spomínať v najlepšom. Jeho súkromím totiž otriasal jeden problém za druhým. Na jeseň minulého roku sa po 2,5 roku rozviedol s českou manželkou Jitkou a hoci sa už krátko na to zdalo, že herec z Búrlivého vína našiel šťastie po boku mladučkej Martiny, nový vzťah umelcovi vydržal len krátke 3 mesiace.

V marci ho navyše údajne prepadli a kvôli následkom skončil v nemocnici. No ružovo to s ním nevyzeralo ani v profesionálnom živote - šepkalo sa totiž, že seriálového Igora chcú z markizáckeho počinu stiahnuť do úzadia. 

Turbulentné obdobie však nezasiahlo len hercovu psychiku, ale podpísalo sa aj na jeho zovňajšku. A to dosť viditeľne. Jackuliak totiž v seriáli Búrlivé víno v poslednej dobe púta pozornosť skutočne zničenou tvárou. Má strhaný výraz, vrásky aj šediny - hercovi dokonca vymizla aj jeho povestná iskra z očí. Známy Slovák za niekoľko mesiacov akoby zostarol o niekoľko rokov. 

Ján Jackuliak sa výrazne zmenil - pôsobí staršie a strhane.
Zobraziť galériu (7)
Ján Jackuliak sa výrazne zmenil - pôsobí staršie a strhane.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu