Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hilmerová vyrazila postavou dych, Jackuliak z Búrlivého vína ukázal skutočnú ženu!

Monika Hilmerová sa pochválila schudnutou postavičkou, jej kolega Ján Jackuliak svojou manželkou.  Zobraziť galériu (50)
Monika Hilmerová sa pochválila schudnutou postavičkou, jej kolega Ján Jackuliak svojou manželkou.

BRATISLAVA – Mali dôvod na oslavu! V utorok večer sa konala slávnostná premiéra filmu Kandidát, ktorý nadchol väčšinu prítomných hostí. Stredobodom pozornosti boli najmä tvorcovia a protagonisti, medzi ktorými žiarila herečka Monika Hilmerová (39). Sympatická blondínka bola neprehliadnuteľná vďaka tomu, že len pár mesiacov po pôrode vyzerá výborne. Dvojnásobná mamička však nebola jedinou dámou, ktorá pútala pozornosť. Herec Ján Jackuliak (35), známy najmä z Búrlivého vína, kde je ženatý s Dorotkou (Helena Krajčiová), totiž vzal do spoločnosti manželku Jitku (26).

Do slovenských kín sa v týchto dňoch dostáva film Kandidát, ktorý vyšiel aj v knižnom spracovaní a teší sa čitateľskej obľube. Ide o akési satirické zobrazenie spoločnosti manipulovanej bohatými a mocnými ľuďmi. V utorok večer sa v našom hlavnom meste konala slávnostná premiéra za účasti tvorcov a protagonistov. Hlavnú úlohu si v snímke zahral Marek Majeský. Stvárnil majiteľa prestížnej reklamnej agentúry.

Krátko po premiére nám herec prezradil, že nakrúcanie filmu bolo veľmi príjemné. „Stretli sme sa úžasná skupina mladých a talentovaných ľudí. Z tvorby sme mali radosť napriek tomu, že to bolo náročné,” poznamenal Majeský, ktorý sa vžil do kože úspešného a ambiciózneho muža ochotného ísť si za svojím cieľom aj cez mŕtvoly. „Nemám s ním veľa spoločného. Takisto ako aj so svojimi seriálovými postavami. Som rád, že mám možnosti interpretovať svoje postavy v rôznych charakteroch,” dodal umelec, ktorý zväčša stvárňuje zákerných a psychicky labilných mužov.

Okrem Majeského účinkuje vo filme Kandidát tiež Monika Hilmerová, ktorá aj v seriáloch zvykne hrať jeho partnerku. Herečka len v máji tohto roka priviedla na svet svojho synčeka Leonarda a pri pohľade na jej krivky je zrejmé, že tehotenských kíl sa rýchlo zbavuje. Majiteľkou štíhlej figúry je tiež manželka Jána Jackuliaka Jitka, od ktorej sa herec známy aj z markizáckeho seriálu Búrlivé víno nepohol ani na krok.  

Sledujte Topky TV: Rozhovor s hercom Marekom Majeským o jeho účinkovaní vo filme Kandidát.

Rozhovor s Marekom Majeským.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu