Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozboril dohnal konflikt s Markízou do extrému: Toto je výsledok!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA – To snáď nie! Túto vetu si zrejme v piatok ráno povedalo viacero priaznivcov Modrého z neba. Dôvod? Fanúšikovská stránka markizáckej relácie, na ktorej sa nachádzalo takmer 350 000 priaznivcov, zrazu zmizla zo sociálnej siete. Ako sme zistili, zrušil ju samotný Facebook. Ide o výsledok pretrvávajúceho konfliktu medzi žlto-modrou stanicou a jej dnes už bývalým moderátorom Vilom Rozborilom (46).

Podivné ťahy! Ako sme vás na topkách informovali, o relácii Modré z neba sa zrejme bude hovoriť  už len v minulom čase. Po tom, čo Vilo Rozboril nepristúpil na ponuku generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho vysielať program v okresanej forme, zmizla relácia z obrazoviek. Výsledok je ten, že Rozboril prestúpil do konkurenčnej Jojky, kde by mal od marca uvádzať nový zábavný formát.

Zaujímavé na celej situácii bolo, že hoci sa dlhoročná tvár Markízy chválila novým flekom na Kolibe, stále aktívne spravovala fanúšikovskú stránku Modrého z neba s 350 000 priaznivcami. Fanpage, ako sa takáto stránka na sociálnej sieti nazýva, využíval Vilo na vlastné aktivity a prezentáciu svojej osoby. S pribúdajúcimi dňami sa tiež zbavoval niektorých fotografií, ktoré sa týkali charitatívneho programu. Priaznivcov miatol otázkami, či má nechať túto stránku naďalej žiť. Dokonca si na nej robil prieskum, či by ho diváci sledovali aj na obrazovkách konkurencie.

A to sa, logicky, nepáčilo televízii Markíza. V Záhorskej Bystrici však mali zviazané ruky. Ako sme sa totiž dozvedeli, Vilo Rozboril si stránku zabezpečil tak, aby ju mohol spravovať iba on sám, prípadne "jeho ľudia". Skrátka, že všetkým osobám z Markízy podieľajúcim sa na jej fungovaní porušil akékoľvek kompetencie. Hoci ho podľa našich informácií televízia niekoľkokrát žiadala o nápravu, nepomohlo to.

Vznikla tak paradoxná situácia. Žlto-modrá televízia, ktorá stránku vlastne založila, sa od nej ocitla úplne odrezaná. Kompetentní v Záhorskej Bystrici sa však rozhodli konať. Rozborilove praktiky nahlásili na centrále Facebooku. Po pár dňoch vzájomnej komunikácie sa správcovia sociálnej siete rozhodli pre úplné zrušenie fanúšikovskej stránky Modrého z neba.

V súvislosti s týmto skutočnosťami sme požiadali Markízu o vyjadrenie. „Modré z neba je značka, ktorá patrí televízii Markíza. V priebehu posledných mesiacov však jeden z adminov stránky zrušil administrátorské prístupy všetkým ľuďom z televízie, ktorí sa na jej spravovaní pôvodne podieľali. Televízia tak stratila kontrolu nad stránkou a jej obsahom napriek tomu, že sme do nej investovali v priebehu rokov množstvo času, práce a peňazí,” povedala na margo celej záležitosti hovorkyňa Tatiana Tóthová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu