Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prekvapujúca náhrada za Rozborila: Toto nečakala ani Markíza!

Gizelu Oňovú si v relácii Svokra mnohí diváci obľúbili. Bude predstavovať náhradu za Vila Rozborila? Zobraziť galériu (7)
Gizelu Oňovú si v relácii Svokra mnohí diváci obľúbili. Bude predstavovať náhradu za Vila Rozborila?

BRATISLAVA - Musí sa vrátiť! Markíza začiatkom januára nasadila na obrazovky šou Svokra. V rovnakom mesiaci však hlavná predstaviteľka relácie Gizka Oňová (65) aj skončila - jej program mal totiž iba vyplniť čas, kým sa televízia vráti po vianočných sviatkoch k bežnej vysielacej štruktúre. Diváci však volajú po jej návrate, dokonca ju označujú ako náhradu za Vila Rozborila (46) a reláciu Modré z neba. V Záhorskej Bystrici takýto vývoj situácie nečakali a sú ním pozitívne prekvapení. Začnú teda konať?!

Televízia Markíza v januári odvysielala 4 časti novej šou Svokra. Tá mala len vyplniť niekoľko dní, kým sa neustáli nová vysielacia štruktúra. Diváci však majú na vec úplne iný názor. Po tom, čo 16. januára nová relácia s emotívnymi príbehmi skončila, ľudia volajú po jej obnovení. Na internete prevažujú pozitívne názory na Gizku Oňovú a mnohým sa páči aj myšlienka pomoci problémovým rodinám. Veľa divákov si dokonca na stránkach programu či samotnej televízie pýta kontakt na účinkujúcich, aby im mohli pomôcť. 

Spustila sa tak podobná vlna spolupatričnosti ako pri Modrom z neba. Niektorí vnímajú nový projekt ako nasledovníka programu o plnení snov. „Strašne sa mi páči táto nová relácia. Nech vám Boh žehná a pomáha, keď už Vilo nemôže,” znie napríklad jeden z komentárov. 

O pokračovanie Svokry sa teraz zaujímajú aj českí diváci, ktorí kedysi sledovali Rozborila. Odkaz pre Markízu je teda jasný. Otázka je, či naň kompetentní aj zareagujú. „Zafungovalo to naozaj dobre. V Markíze je dosť ľudí, ktorí chcú, aby sa pokračovalo v nakrúcaní, lebo aj čísla sledovanosti boli dobré,” prezradil nám zdroj priamo z televízie. 

Oficiálne v Záhorskej Bystrici obnovenie formátu nekomentujú. Ako ale zistil týždenník Rytmus života, v zálohe sú ešte dva nakrútené diely, ktoré zatiaľ neboli odvysielané. S návratom Svokry to teda vôbec nevyzerá zle. A z Gizky Oňovej sa ľahko môže stať náhrada za Vila Rozborila. Mnohí si totiž pochvaľujú jej prístup k rodinám a nefalšované emócie. „Robím to tak, ako by som to robila v súkromnom živote,” povedala pre spomínaný časopis pani Oňová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu