Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapenie z Markízy: 2 mesiace po zmiznutí z obrazu nečakaný návrat do televízie!

Dominika Lukáčová sa po necelých dvoch mesiacoch opäť vracia do Markízy. Včera už bola v televízii (foto vľavo). Zobraziť galériu (7)
Dominika Lukáčová sa po necelých dvoch mesiacoch opäť vracia do Markízy. Včera už bola v televízii (foto vľavo). (Zdroj: tv markíza/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá redaktorka Televíznych novín Dominika Lukáčová (28) sa na obrazovkách Markízy neobjavuje od konca novembra minulého roku. Zo Záhorskej Bystrice odchádzala s tým, že jej za chlebodarcom nebude smutno. Teraz sa však situácia zmenila. Tmavovláska sa vracia do modro-žltej televízie. Okrem jej opätovného príchodu je zaujímavé aj to, že sa realizuje v období, kedy nový generálny riaditeľ Matthias Settele vo veľkom prepúšťa.

Od nástupu Matthiasa Setteleho na post generálneho riaditeľa prešla Markíza viacerými zmenami. Tie sa dotkli nielen vysielacej štruktúry, ale aj personálneho obsadenia. Vedenie sa totiž rozhodlo, že svoje rozpočty výrazne zoškrtá. Viacerí zamestnanci preto opustili rady televízie.

Jednou z takých bola aj Dominika Lukáčová, ktorá Záhorskej Bystrici dala zbohom koncom novembra. Je preto viac než prekvapivé, že po necelých dvoch mesiacoch sa tmavovláska do svojho pôvodného zamestnania opäť vracia. 

V Televíznych novinách však pre ňu už miesto nie je. Podľa našich informácií pôjde o iný druh relácie. „Vracia sa do Markízy, ale spravodajstvo robiť nebude,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. U redaktorky sme preto zisťovali, čo ju viedlo k tomu, aby opäť nastúpila do televízie, o ktorej hovorila, že jej za ňou nebude smutno. „Všetko je už doriešené. Na návrat ma presvedčilo to, že nejde o rovnakú pozíciu, že je to zmena oproti tomu, z čoho som už bola vyšťavená. Je to pre mňa nová výzva,“ prezradila pre topky.sk Lukáčová, ktorá však svoje nové umiestnenie bližšie nekonkretizovala. 

V tejto súvislosti sa preto natíska otázka, či tmavovláska nemá namierené do Reflexu. Okrem moderátora Pavla Bruchalu, ktorý pred pár dňami oznámil svoj odchod ku konkurencii, z relácie totiž odišlo aj niekoľko redaktorov. Viac o novom džobe Dominiky Lukáčovej sme sa snažili zistiť aj v Markíze. Nepočítame s ňou v spravodajstve, ale ponúkli sme jej spoluprácu v rámci iného projektu, zahmlievala detaily hovorkyňa Tatiana Tóthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu