Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza vypláchla Rozborilovi žalúdok: To, čo si dovolil, bolo už príliš!

Vilo Rozboril to má v Markíze nahnuté tak ako nikdy. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril to má v Markíze nahnuté tak ako nikdy.

BRATISLAVA – Vyznieva to tak, akoby bola pre neho lojalita cudzím pojmom! Vilo Rozboril (46) si nedávno robil na fanúšikovskej stránke Modrého z neba prieskum, či by ho diváci sledovali aj na obrazovkách inej televízie. Tým, že použil projekt svojej domovskej stanice na to, aby získal názor ľudí na prípadné zdupkanie ku konkurencii, však poriadne naštval vedenie v Záhorskej Bystrici. Kompetentní si preto s moderátorom vážne pohovorili.

Markizácka relácia Modré z neba bola medzi divákmi mimoriadne obľúbená a dosahovala nadštandardné čísla sledovanosti. Na vlne úspechu sa viezol aj Vilo Rozboril, ktorý sa na výrobe relácie produkčne podieľal. To, že vznik programu stál nemalé peniaze, nie je žiadnym tajomstvom. Keď však prišiel nový riaditeľ Matthias Settele, rozhodol sa okresať náklady v celej Markíze.

Rad došiel aj na Modré z neba. A vtedy vznikli problémy. S Rozborilom sa rakúsky riaditeľ nedohodol a začiatkom decembra výrobu zrušil. Aktuálne je situácia medzi Vilom a jeho domovskou stanicou poriadne vyhrotená. Moderátor uvažuje o tom, že dá po 16-tich rokoch modro-žltej televízii zbohom. Keďže si však nie je istý, či by ho diváci sledovali aj u konkurencie, urobil si prieskum trhu. „Privítali by ste, ak by sme reláciu s týmto posolstvom vysielali v inej televízii? Zapli by ste si nás?” sondoval na sociálnej sieti medzi divákmi.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na anketu použil súkromný profil alebo fanúšikovskú stránku svojej osoby. Televízia však podľa zistení topiek považuje za drzosť, že niečo podobné urobil na stránke relácie Modrého z neba. „V Markíze sa tým intenzívne zaoberali. Nielenže dlhodobo používal značku programu na vlastnú propagáciu, ešte aj ako keby lanáril divákov ku konkurencii,” dozvedeli sme sa od zdroja zo Záhorskej Bystrice. Podľa našich informácií si vedenie s Rozborilom vážne pohovorilo. Krátko na to spomínaný status zo sociálnej siete zmizol.

Rozborila sme preto oslovili s otázkou, prečo bol spomínaný príspevok zmazaný. „Stránka má 4 adminov. Tú otázku som nepísal ja. Včera som si ale všimol, že je to písané v jednotnom čísle a vyznieva to akoby odo mňa. Takúto vec nepotrebujem komentovať verejne. Proste som to dal preč,” reagoval pre topky.sk moderátor.

Vilo Rozboril si robil takýto prieskum. Neskôr však bola anketa vymazaná.
Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril si robil takýto prieskum. Neskôr však bola anketa vymazaná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu