Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál po Zámene manželiek s Haklovou: Zvrhlosti a oplzlé osočovanie!

Zuzana (26) tvrdí, že jej dával expartner Moniky Haklovej návrhy na sex. Zobraziť galériu (5)
Zuzana (26) tvrdí, že jej dával expartner Moniky Haklovej návrhy na sex. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Takýto škandál okolo Zámeny manželiek tu ešte nebol! Po odvysielaní utorkovej časti markizáckej relácie sa medzi hlavnými aktérmi strhla hotová verbálna prestrelka. A tá sa pomaly začína vymykať z noriem únosnosti. Najnovšie pritvrdila blondínka Zuzana (26). Hovorí totiž, že Martin Kollár (39), vtedajší partner Moniky Haklovej (38), jej počas nakrúcania dával ponuky na sex.

Utorkovú časť markizáckej šou Zámena manželiek, ktorej hlavnou aktérkou bola Monika Haklová z Farmy 2, sprevádza jedna škandalózna správa za druhou. Najprv sa na povrch dostala informácia o sexuálnych návrhoch, ktoré mal bývalej farmárke dávať jej „náhradný manžel“ Marek, potom si výstredná mamička troch detí podala jeho životnú partnerku Zuzanu. Tej vmietla do tváre jej údajnú neveru.

Spomínaný mimomanželský pomer neskôr vytiahol aj Haklovej expartner Martin Kollár„Zuzana mi presne opísala, ako orálne uspokojila manželovho najlepšieho kamaráta u nich doma po nejakej diskotéke, pričom si obaja mysleli, že manžel už spí.“ A práve tieto slová vyprovokovali 26-ročnú zdravotnú sestričku k jej ďalšej reakcii. Servítku si pred ústa rozhodne nedávala. 

„Ja že som sa verejne priznala? No asi je na práškoch! Môžem s čistým svedomím povedať, že som nikdy žiadneho kamaráta orálne neuspokojovala. Neviem, prečo rýpe a všetko prekrúca. Ale viem asi prečo. Myslel si, že dostane! Ale ja nie som ako jeho bývalá Monička. Mal by sa pozrieť na svoj pestrý život a mňa nech nerieši, rozohnila sa pre topky.sk plavovlasá Zuzana, ktorá poukázala na to, že jej mal Kollár dávať počas nakrúcania sexuálne návrhy. 

V tejto súvislosti sme dali priestor na vyjadrenie aj samotnému obvinenému. „Je to úplná blbosť. Hneď na druhý deň sme sa pohádali po tom, čo mi povedala o tej nevere a odvtedy som sa s ňou poriadne ani nerozprával. Na ďalší deň prišla aj Monikina nevlastná sestra, ktorá tam bola s nami. Okrem toho tam boli aj deti, takže žiadne návrhy som jej rozhodne nedával. Úprimne, mne sa Zuzana ako žena vôbec nepáči,“ komentoval tvrdenia zamenenej manželky. Podľa Kollára bola práve blondínka tou osobou, ktorá o sexe stále rozprávala. „Neviem, či to mala nariadené od štábu, ale stále sa ma pýtala, či mi to nechýba alebo či na to nemám chuť,“ povedal nám muž, ktorý už medzičasom získal prívlastok Haklovej expartner.

Zuzana počas komunikácie s topkami neobišla ani rozchod tejto verejne známej dvojice. „Ja sa nemusím pretŕčať ako tá jeho bývalá - stará sliepočka štyridsiatnička, lebo inak by o ňu ani pes nezakopol. Ale už asi aj Martin pochopil a liezlo mu na nervy to jej večné pretŕčanie sa,“ vyjadrila sa v závere na margo podnikateľkinho správania sa a krachu vzťahu s Kollárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu