Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Igor Džadoň z VyVolených: Dom snov nevie predať

Igor Džadoň sa nevie nechceného domu zbaviť. Zobraziť galériu (6)
Igor Džadoň sa nevie nechceného domu zbaviť.

STUPAVA – Nevie sa ho zbaviť! Pred pár mesiacmi sa v televízii zvádzal ostrý boj o nehnuteľnosť neďaleko Bratislavy, dnes o jojkársky Dom snov nikto nejaví záujem. Majiteľ a zároveň víťaz reality šou VyVolení – Igor Džadoň (45) ponúkol stavbu na predaj s cieľom, že si o nejaké to euro prilepší. Jeho vyhliadky však nie sú príliš ružové. Oproti prvotným očakávaniam totiž musel výrazne spustiť z ceny.

Uplietol si na seba bič! Igor Džadoň sa začiatkom decembra stal víťazom jojkárskej šou VyVolení. Výhrou pre neho bol Dom snov, ktorý však nie je dostavaný a je potrebné do neho ešte investovať peknú sumu peňazí. Svojrázny Kežmarčan sa zrejme aj kvôli tomu rozhodol, že nehnuteľnosť ihneď predá.

Ešte v decembri si prostredníctvom realitnej kancelárie pýtal za vilku 139 900 eur. O Dom snov ale očividne nie je príliš veľký záujem. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, za necelý mesiac klesla cena nehnuteľnosti o viac ako 40 tisíc eur na 99 000 €.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že Igor sa bude musieť zmieriť s tým, že jeho výhra bude o desiatky tisícok menšia než pôvodne očakával. No hoci to s predajom nehnuteľnosti nevyzerá ružovo, Džadoň sa netají tým, že už vie, ako so získanými peniazmi naloží. „Mám dve deti. Nežijem s nimi, ale určite im pomôžem. To je vec, ktorú si nemôžem odoprieť. A s Marcelom Bandom a Majou Petrovičovou pôjdeme niekam na dovolenku. Veľmi mi prirástli k srdcu,” prezradil nám Kežmarčan. Ktovie, či sa im podarí ísť na výlet ešte počas tohto roka...

Začiatkom roka stál ešte Dom snov 139 900 eur.
Zobraziť galériu (6)
Začiatkom roka stál ešte Dom snov 139 900 eur.

 

Po mesiaci cena Domu snov výrazne klesla.
Zobraziť galériu (6)
Po mesiaci cena Domu snov výrazne klesla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu