Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nočná mora každej ženy: Trapas Čobejovej a Haasovej všetkých rozosmial!

Zuzana Haasová a Michaela Čobejová prišli na galavečer v rovnakých šatách. Náladu im ale tento trapas nepokazil. Práve naopak, zabávali sa na tom. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová a Michaela Čobejová prišli na galavečer v rovnakých šatách. Náladu im ale tento trapas nepokazil. Práve naopak, zabávali sa na tom.

BRATISLAVA – Majú rovnaký vkus! Včera večer sa v našom hlavnom meste konal prestížny galavečer s názvom Fashion Sparkling Charity Night. Na pompézne podujatie dorazilo množstvo známych tvárí nášho šoubiznisu, medzi inými napríklad aj herečky Michaela Čobejová (42) a Zuzana Haasová (32). Obe umelkyne výber róby nebrali na ľahkú váhu, no na párty si vyrobili faux pas, ktoré je nočnou morou snáď každej ženy. Kvôli trapasu s rovnakými šatami si ale do vlasov neskočili. Práve naopak, na úsmevnom prešľape sa výborne zabávali. A spolu s nimi aj prítomní hostia.

Zažiarili aj pobavili! Účasť na prestížnom spoločenskom podujatí je hádam pre každú dámu spojená s dokonalým výzorom. V prípade mediálne známych žien sú dokonalý mejkap, účes a róba priam nutnosťou. Umelkyne Zuzana Haasová a Michaela Čobejová chodia na takéto udalosti vždy upravené, na včerajšom charitatívnom večierku ale všetkým prítomným hosťom ukázali, že ich okrem hereckého nadania spája aj rovnaký vkus.

Zuzana a Michaela totiž prišli na charitatívny večierok v rovnakej róbe. Zaujímavosťou je, že dlhé čierne šaty, ktoré si herečky obliekli, sú vyrobené len v dvoch kusoch. Podobná situácia by mohla byť pre mnohé ženy nepríjemná, no ony si z módneho prešľapu ťažkú hlavu nerobili. Práve naopak, s úsmevom na tvári sa nechali dokonca spoločne vyfotiť.

Galéria: FOTOreportáž z charitatívnej módnej šou
Cieľom prestížneho galavečera Fashion Sparkling Charity Night bolo získať finančné prostriedky, ktoré poputujú na pomoc ženám trpiacim onkologickým ochorením. Pozvaných bolo zhruba 150 VIP hostí, ktorí si užili pompézne priestory a exkluzívny program. Jeho súčasťou bola napríklad módna šou svetovo známej návrhárky Rashmi Kumari. Prítomní popíjali luxusné šampanské a pochutnávali si na kulinárskych dobrotách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu