Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Haasová z Paneláku má nové telo i vlasy: Dcéra pri pohľade na ňu onemela!

Zuzana Haasová dostáva vďaka novému účesu a postavičke komplimenty. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Haasová dostáva vďaka novému účesu a postavičke komplimenty.

BRATISLAVA – Zázračne omladla! Herečka Zuzana Haasová (32), známa najmä z jojkárského Paneláku, v poslednej dobe viditeľne zmenila svoju vizáž. Okrem štíhlejších kriviek sa blondínka pýši aj novým účesom, vďaka ktorému vyzerá ako dievčatko. Nečudo, že pri pohľade na seriálovú Soničku mnohí nešetria komplimentmi. Ako nám však prezradila, novým imidžom šokovala vlastnú dcéru.

Keď sa Zuzana Haasová objaví v spoločnosti, na tvári jej vari nikdy nechýba úsmev. V súčasnosti ale blondínka oveľa viac púta pozornosť štíhlejšími krivkami a novým skráteným účesom. „Nemala som na to žiaden dôvod. Len som sa rozhodla a vykonala som to. Ono sa zvykne hovoriť, že za novým účesom je zvyčajne nový muž, ale to nie je môj prípad. Mám stále toho istého super muža,” reagovala pre topky.sk so smiechom herečka.

Novou frizúrou sa podľa vlastných slov postarala o prekvapenie viacerým. „Nikomu som to nepovedala, že mám také plány. Keď ma dcérka zbadala, tak onemela. Po pár dňoch sa jej to začalo páčiť, ale chce, aby som bola radšej dlhovlasá. Tak ako ona,” prezradila Haasová, ktorá nosila ofinu aj počas strednej školy. „Mnohí mi hovoria, že takto vyzerám mlado. Tak si to užívam,” dodala blondínka.  

Kvôli štíhlejšej postave nerobila Zuzana nič cielené. „Normálne sa stravujem ako predtým. Ani necvičím. Som diabetička, jedávam šesťkrát denne. Asi je to tým,” uzavrela tému svojho nového ja obľúbená herečka, ktorá z času na čas využije služby kliniky krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu