Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál v zákulisí módnej šou Gabriely Drobovej: Potupné chvíle pre najkrajšie Slovenky!

Víťazky súťaží Miss Universe SR Silvia Prochádzková a Jeanette Borhyová. Zobraziť galériu (13)
Víťazky súťaží Miss Universe SR Silvia Prochádzková a Jeanette Borhyová.

BRATISLAVA - Toto asi nečakali! V stredu sa v hlavnom meste konalo veľkolepé charitatívne podujatie za účasti svetovo známeho návrhára Diega Villalbu (42). Organizátorka večera Gabriela Drobová (40) preto oslovila tie najkrajšie modelky, ktoré mali predviesť kúsky z vychyteného španielskeho módneho domu. Dizajnér však počas kastingu nekompromisne vyradil z výberu vyradil dve slovenské kráľovné krásy. Ďalšia manekýnka zažila potupu dokonca len chvíľu pred začiatkom šou.

Galéria: FOTOREPORTÁŽ z Fashion Sparkling Charity Night 2014

Streda sa v Bratislave niesla v duchu luxusného podujatia Fashion Charity Sparkling Night, ktoré zorganizovala Gabriela Drobová. Hostia na ňom mali možnosť vidieť nielen kúsky prestížneho módneho domu Alfredo Villalba, ale aj hlavného návrhára tejto značky Diega Villalbu. „Prípravy na túto šou sú vždy hektické, ale chcem sa všetkým poďakovať, že to perfektne zvládli,” pochvaľovala si na konci galavečera prácu svojho tímu blondínka. 

Podľa našich informácií to ale s puntičkárskym Španielom vôbec nemali pred uskutočnením podujatia ľahké. Jeho požiadavky na modelky boli tak prísne, že sitom neprešli ani tváre ovenčené titulom najkrajšej Slovenky. „Na výber mal asi 50 dievčat. Boli medzi nimi aj Miss Universe SR 2013 a 2014 Jeanette Borhyová a Silvia Prochádzková. Tie však, ako sa hovorí, poslal s dlhým nosom domov,” prezradil náš zdroj. Pre kráľovné krásy to určite nebol príjemný zážitok. 

Týmto však tvrdá selekcia neskončila. Ako sme zistili, Villalba nekompromisným okom kontroloval modelky aj pred samotným začiatkom šou. A vtedy zažila potupné chvíle ďalšia z krások. Zrejme jej nepristal mejkap, aký návrhár pre manekýnky vymyslel. Kompletne nalíčenú ju totiž Diego zrazu poslal preč a bolo potrebné nájsť náhradu.

Splniť umelcove kritériá teda naozaj nebolo ľahké. Na mólo sa nakoniec prepracovali mená ako topmodelka Viera Schottertová, Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová, šéfka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, moderátorka Fashion TV Mária Zelinová či topmodelka Denisa Dvončová. Keďže galavečer sa konal na podporu žien trpiacich rakovinou, niektoré z nich sa pred prehliadkou nechali vyšetriť v Národnom onkologickom ústave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu