Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čobejová v uliciach Bratislavy: Maskuje sa ako hollywoodska hviezda!

Michaela Čobejová sa vybrala na natáčanie Kolabsu ako hollywoodska hviezda. Zobraziť galériu (7)
Michaela Čobejová sa vybrala na natáčanie Kolabsu ako hollywoodska hviezda.

BRATISLAVA - Zahalená od hlavy až po päty! Michaela Čobejová (44) sa už čoskoro bude objavovať v novom jojkárskom sitkome Kolabs. Nám sa ju podarilo nafotiť cestou na nakrúcanie. A treba povedať, že do štúdia sa známa herečka vybrala maskovaná ako hotová hollywoodska hviezda. V uliciach Bratislavy by ste blondínku rozhodne nespoznali.

Po tom, čo skončil jojkársky seriál Vdova, sa herečka Michaela Čobejová neobjavovala v žiadnom televíznom projekte. No to sa už čoskoro zmení. Plavovláska sa totiž aktuálne už naplno venuje prípravám na nový sitkom Kolabs, kde stvárni jednu z hlavných úloh. Práve cestou na natáčanie sa nám herečku podarilo nafotiť. Do štúdia sa vybrala v štýle veľkých hollywoodskych hviezd.

Mnohé zahraničné tváre sú totiž známe tým, že pri prechádzkach na verejnosti maskujú svoju totožnosť oblečením a rôznymi krycími doplnkami. Skrátka, nechcú pútať pozornosť fanúšikov. A rovnako sa snažila s okolím splynúť aj blondínka. Po bratislavských uličkách si vykračovala od hlavy po päty zahalená v nenápadných odtieňoch sivej a maskovala sa aj slnečnými okuliarmi.

Jediné, čím Čobejová priťahovala pohľady ľudí, bola obrovská hnedá kabelka, vďaka ktorej sme si ju všimli aj my. A napriek tomu, že herečka cestou do práce zrejme nechcela byť spoznateľná, keď si všimla pozornosť nášho fotografa, namiesto hviezdneho trucovania mu venovala široký hollywoodsky úsmev.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu