Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TWiiNSKU nahradila Snehulienka: Rozvedený Jančich zbalil túto kočku!

Braňo Jančich sa po rozvode s Danielou zamiloval do sympatickej Kristíny. Zobraziť galériu (8)
Braňo Jančich sa po rozvode s Danielou zamiloval do sympatickej Kristíny.

BRATISLAVA – Jednu krásku vystriedala druhá! Začiatkom roka sme vás na topkách informovali, že Daniele Nízlovej (27) zo skupiny TWiiNS skrachovalo manželstvo s manažérom Braňom Jančichom (32). Netrvalo dlho a bývalí partneri si našli nové lásky. Speváčka randí s vysokým svalovcom, hudobník zbalil sympatickú brunetku.

Rozišli sa v dobrom! Koncom minulého roka sa v súvislosti s manželstvom Daniely Nízlovej a Braňa Jančicha skloňovalo slovo rozvod. Dvojica síce krízu vo vzťahu popierala, no krátko na to potvrdila, že zachraňovať ich zväzok už nemalo význam. V súčasnosti síce aj naďalej spolupracujú, no čo sa týka súkromia, každý z nich si žije vlastným životom.

Potvrdzujú to aj fotografie na sociálnej sieti, kde sa každý z bývalých manželov už pýši zábermi s novou láskou. Daniela zhruba pol roka randí s podnikateľom Berndom, ktorého na Slovensko priviedli pracovné aktivity.

Ani Jančich ale po rozvode nezostal sám. Jeho srdce si získala sympatická Kristína, ktorá pracuje ako manažérka v jednej usporiadateľskej agentúre. „Sme spolu zhruba mesiac a pol, spoznali sme sa cez jednu kamarátku,” povedal nám Jančich, keď sme ho v súvislosti s novým objavom oslovili. Manažér dua TWiiNS sa netajil tým, že novú priateľku už zoznámil aj s exmanželkou. „Vzájomne sa poznáme všetci. Sme takí nekonfliktní, neškandalózni,” uzavrel Jančich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu