Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dvojičky TWiiNS sa vyzliekli pre pánsky magazín: Sexi Slovenky ukázali telá!

Veronika a Daniela Nízlové čoraz častejšie pútajú pozornosť sexi vzhľadom. Najnovšie svoje zvodné telá odhalili pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (6)
Veronika a Daniela Nízlové čoraz častejšie pútajú pozornosť sexi vzhľadom. Najnovšie svoje zvodné telá odhalili pre pánsky magazín. (Zdroj: Ján Zemiar/Mário Gotti)

BRATISLAVA - Veronika a Daniela Nízlové (27) z dua TWiiNS vedia, ako provokovať. Najnovšie sa totiž odhalili pre pánsky magazín. Šteklivé fotky sa na pultoch stánkov objavia až začiatkom apríla, no nám sa podarilo získať prvý záber už teraz. Čo hovoríte na ich sexi telá?

Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové už dávno nie sú tými malými dievčatkami, ktoré spievali o rannej SMS, či o smútku dievčat. Dokazujú to nielen prostredníctvom čoraz provokatívnejších klipov, ale aj celkovo zvodnou vizážou a sexepílom.

Najnovšie budú zvodné krásky provokovať zo stránok pánskeho magazínu. Nechali sa totiž nahovoriť na fotenie šteklivých záberov. „Áno je to pravda, v apríli vyjdú fotky v časopise Playboy,“ povedali pre topky.sk sestry.

Keďže sú na snímkach v spodnej bielizni, chceli sme vedieť, či by nafotili aj naozajstné akty. „Na niečo také by sme sa nahovoriť nedali. Tieto zábery sú veľmi decentné a odhaľujú nás len z časti. Nie úplne,“ prezradili pre topky.sk dvojičky.

TWiiNS-ky sa nechali nahovoriť na fotenie pre pánsky magazín.
Zobraziť galériu (6)
TWiiNS-ky sa nechali nahovoriť na fotenie pre pánsky magazín.  (Zdroj: Mário Gotti)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu