Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Unikát u Rozborila: Nič podobné sa v Modrom z neba nikdy nestalo!

Sen o káve v Paríži splnil Vilo Rozboril Tomášovi Huňadymu posmrtne. Zobraziť galériu (10)
Sen o káve v Paríži splnil Vilo Rozboril Tomášovi Huňadymu posmrtne.

BRATISLAVA - Veľa toho nestihol! Mladý futbalista Tomáš Huňady (†17) sa utopil počas tohtoročnej dovolenky tesne pred hranicou dospelosti. Po jeho smrti našla mama Katarína (35) synov denník, kam si zapisoval všetky svoje túžby. Mnohé sny nestihol zrealizovať. Medzi nimi sa však našiel aj taký, ktorý športovcovi vďaka Modrému z neba splnila rodina aspoň posmrtne. Táto situácia je v rámci markizáckej relácie unikátna a vyvoláva naozaj silné emócie.

Tomáš Huňady mal tento rok urobiť veľký krok vo svojom živote. Aspoň tak si on sám predstavoval dovŕšenie septembrovej osemnástky. Bohužiaľ, nikdy sa jej nedožil. V júli sa utopil vo Švajčiarsku na dovolenke, ktorú tam trávil so svojím otcom.

Mladý futbalista okrem neho chýba aj svojej mame Kataríne, nevlastnému otcovi Martinovi a sestre Dominike. Práve oni sa stali aktérmi sna, ktorý plnilo Modré z neba. V Tomášovom denníku sa totiž medzi jeho túžbami našla aj veta: Dať si kávu v Paríži. Rodina sa rozhodla zrealizovať jeho predstavu in memoriam.

Takáto vec sa v markizáckej relácii ešte nestala. „Ten príbeh je unikátny,” potvrdil nám aj Vilo Rozboril. „Tento sen sa zdá byť až taký neuveriteľný a pre maminu samotrýzniaci. No ale - láska rodiča. A na konci je niečo, čo nechápete: ubolená matka zrazu cíti šťastie. Lebo cíti, že svojmu mŕtvemu synovi dala ‚aj to posledné‛. Je to obrovský, silný a poučný príbeh,” uzavrel moderátor tému príbehu, ktorý odvysiela Markíza dnes večer.

Tomáš Huňady si zapisoval svoje sny a túžby.
Zobraziť galériu (10)
Tomáš Huňady si zapisoval svoje sny a túžby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu