Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragická smrť krásneho anjela z Modrého z neba: Misska Mária (†27) pomáhala Vilovi!

Mária Smiešková pôsobila v minulosti v relácii Modré z neba ako Rozborilov anjelik. Zobraziť galériu (9)
Mária Smiešková pôsobila v minulosti v relácii Modré z neba ako Rozborilov anjelik.

BRATISLAVA - Krídla mala už aj tu na zemi! Autonehoda finalistky Miss Universe SR 2010 Márie Smieškovej (†27) rezonuje celým Slovenskom. Život sympatickej blondínky totiž vyhasol veľmi skoro za tragických okolností. V šoku je aj moderátor markizáckej relácie Modré z neba Vilo Rozboril (46). Veselá a usmievavá Martinčanka bola totiž jeho anjelikom.

Mrazivá náhoda! Ako sme vás na topkách informovali, v utorok vyhasol na slovenských cestách život Márie Smieškovej, ktorá v roku 2010 bojovala o prvenstvo v súťaži krásy Miss Universe SR. Usmievavá Martinčanka bola vždy veselá a podľa slov tých, čo ju poznali, mala veľmi dobré srdce. Práve tieto vlastnosti ju spoločne s dievčenským vzhľadom dostali do pozície anjelika v relácii Modré z neba. 

Mária totiž v minulosti účinkovala v spomínanom programe, kde v prestrojení za nadpozemskú bytosť prinášala snívajúcim účinkujúcim rôzne dary. „Do styku s nimi som samozrejme prichádzala, bolo to veľmi dojemné. Sama som mávala slzy v očiach, nikdy som ale nemusela nikoho tíšiť. Ľudia, ktorí tam účinkovali, na mňa pôsobili vyrovnane, boli vyrovnaní so svojím osudom a v zákulisí sa na mňa usmievali. Skôr ľudia zo štábu vyronili sem-tam slzu,” okomentovala v rozhovore pre SME svoje televízne pôsobenie sympatická blondínka. 

A niektorí členovia zo štábu Modrého z neba si poplakali aj v utorok, keď sa hroznú správu dozvedeli. „Ona bola naozaj našim anjelom. Nie ja, ona Anjelik robila deťom najväčšiu radosť. Darčekmi, úsmevom. Ďakujeme, Ria,” reagoval na sociálnej sieti Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu