Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vilo Rozboril po hrôzostrašných okamihoch: Chcelo to odvahu!

Roman, ktorému padol pod kosačku malý Lukáš, sa stretol s chlapcovou rodinou v Modrom z neba. Podľa Vila Rozborila potreboval veľa odvahy. Zobraziť galériu (7)
Roman, ktorému padol pod kosačku malý Lukáš, sa stretol s chlapcovou rodinou v Modrom z neba. Podľa Vila Rozborila potreboval veľa odvahy.

BRATISLAVA - Desivé spomienky! Vilo Rozboril (46) vidí a zažíva pri nakrúcaní svojej relácie naozaj silné emócie. Také sa spájajú aj s príbehom Lukáška (6), ktorý pred dvomi rokmi skončil pod štvorkolesovou kosačkou. Okrem chlapcovej matky prežíval hrôzostrašné chvíle aj šofér stroja Roman Greguš (22). Ten sa v Modrom z neba snažil získať odpustenie. Na to, aby sa pred kamerami stretol s rodinou, ktorej negatívne zasiahol do života, potreboval riadnu dávku odvahy.

Pred dvomi rokmi nešťastnou náhodou takmer roztrhala štvorkolesová kosačka malého Lukáška. Dohliadal vtedy na neho rodinný priateľ Roman. „Na kosačke som sa ešte otáčal, keď malý pribehol a povedal, že sa bude hrať na preliezkach. Stále som sa obzeral, či nespadol a či je v poriadku. Nikto okolo mňa nebol, začal som cúvať a potom to prišlo,” spomínal mladík na hrôzostrašné okamihy.

Hoci je chlapcova matka zdravotnou sestrou na urgentnom príjme, pohľad na syna krátko po nehode ju šokoval a skolabovala. „Mal vonku vnútorné orgány brucha, bol otvorený hrudník, noha rozseknutá, ručička vyzerala, že je amputovaná a v brušnej dutine bolo kopec trávy a blata. To sú zranenia nezlučiteľné so životom,“ prezradila Vladimíra. Lukáško musel absolvovať množstvo operácií a následne aj rehabilitácií. Je neuveriteľné, že dnes pôsobí ako ktorékoľvek iné zdravé dieťa.

No odpustiť takýto desivý zážitok asi nie je pre matku ľahké. Napriek tomu sa o jej prepáčenie Roman prostredníctvom Modrého z neba pokúsil. „Ten príbeh je hrôzostrašný a nádherný zároveň. To, že je 22-ročný chalan schopný postaviť sa pred zrak mamy chlapca, ktorého zrámoval kosačkou, a ospravedlniť sa jej, to chce veľkú odvahu a on sa veľmi bál. Jej reakcia bola silná. Viac nepoviem, viac až večer,” komentoval emóciami nabitú epizódu svojej relácie Vilo Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu