Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Príbeh ako z filmu: V Modrom z neba takéhoto chlapa ešte nemali!

Jozef si pre svoju lásku z internetu vysníval romantické zásnuby. Zobraziť galériu (10)
Jozef si pre svoju lásku z internetu vysníval romantické zásnuby.

BRATISLAVA – Sila lásky! Dnešné vydanie relácie Modré z neba bude aj o Zdenke Sisvaldovej (38) a Jozefovi Kmeťovi (38), ktorí sa zoznámili cez internet. Ich vzťah vďaka tomu pripomína príbeh ako z romantického filmu. Idylku im však narušila zákerná choroba, kvôli ktorej chcela Zdenka rodiaci sa vzťah ukončiť. Jozef sa ale nezľakol, práve naopak. Svoju vyvolenú si chce vziať za ženu.

V čase, keď sa Zdenka a Jozef zoznámili, mali obaja po dve ratolesti. Ich láska, zrodená na internete, ale prechádza oveľa väčšou skúškou než starosťami nad tým, či by si ich deti vzájomne rozumeli. Lekári totiž dvojnásobnej matke diagnostikovali nádor za uchom. Krutý ortieľ prinútil Zdenku uvažovať aj nad tým, aby rodiaci sa vzťah stopla. „Bála som sa. Nechcela som, aby sa aj on trápil,” poznamenala na margo toho Sisvaldová.

Jozef sa však k vzniknutému problému postavil čelom a neopustil ju. Dokonca sľúbil, že sa v prípade potreby postará aj o partnerkine deti. Samozrejme dúfal, že k takejto situácii nepríde. Zdenka našťastie operáciu absolvovala úspešne. Aj tak ale ešte stále nie je všetko vyhraté. Naďalej má bolesti a na mozgu cysty. Pred ďalším zákrokom jej partner u Vila Rozborila vysníval romantické zásnuby pri mori.

Sila lásky ale nie je to jediné, čo moderátora pri tomto príbehu uchvátilo. „Pre mňa sú hrdinami decká. On má dve, ona má dve. A títo štyria tínedžeri podstúpia to, že majú jednu detskú izbu, nepozabíjajú sa, lebo pocit vytvorenia novej rodiny je pre nich viac ako nejaký pomyselný komfort. Rozumní tínedžeri na hrad, možno aj voliť budete lepšie ako my!” reagoval pre topky.sk Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu