Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďurianovej vraj krachuje vzťah: Už to nie je ako predtým?

Marianna Ďurianová vo štvrtok snubný prsteň mala. Chýbal však jej partner Roman Doležaj. Garde robili moderátorke sestra Darina a kamarátka. Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová vo štvrtok snubný prsteň mala. Chýbal však jej partner Roman Doležaj. Garde robili moderátorke sestra Darina a kamarátka. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Začiatok konca? V mediálnej brandži sa najnovšie pošuškáva, že vzťah moderátorky Marianny Ďurianovej (36) a trnavského podnikateľa Romana Doležaja (37) ide dolu vodou. Podľa tvrdení magazínu Plus prežíva párik krízu. V tejto súvislosti je zaujímavé, že vo štvrtok dorazila markizáčka na Bratislavské módne dni bez partnera.

Galéria: Fotoreportáž z vyvrcholenia tohtoročných Bratislavských módnych dní
Tvár televízneho spravodajstva vraj v súkromí neprežíva práve najlepšie obdobie. So snúbencom a zároveň otcom jej syna Romanka to už údajne nie je také ružové ako kedysi. Vzťah, ktorý začal v roku 2011 a nabral rýchle tempo – zásnuby a tehotenstvo v pomerne krátkom čase, nemá byť v tomto období podľa magazínu Plus najideálnejší.

Časopis argumentuje nielen dôveryhodnými informáciami od zdrojov blízkych samotnej moderátorke, ale aj tým, že počas nedávneho nakrúcania markizáckych jinglov nemala plavovláska snubný prsteň. Pritom sa ním v minulosti rada hrdila. V súvislosti s tým musíme podotknúť, že na štvrtkovej módnej prehliadke spomínaný šperk mala. Čo ale chýbalo, bol partner po jej boku. Zaujímavé je, že v minulosti ju na podobných podujatiach Roman Doležaj sprevádzal. Tentokrát jej robili garde sestra Darina a kamarátka.

Trnavský podnikateľ však popiera akýkoľvek náznak partnerských nezhôd. „Neviem, odkiaľ máte takéto tvrdenia, ale my rozhodne žiadnu krízu vo vzťahu nemáme. Poprosím vás, aby ste to zobrali do úvahy a ocením, ak nebudete moju ženu obťažovať podobnými nezmyslami,“ reagoval pre spomínaný týždenník. Ako to teda v skutočnosti medzi snúbencami je, zrejme ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu