Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej trapas v priamom prenose: Marianna ukázala malý-VEĽKÝ prsník!

Marianne Ďurianovej nevhodne zvolený outfit zvýraznil asymetrické prsia. Zobraziť galériu (7)
Marianne Ďurianovej nevhodne zvolený outfit zvýraznil asymetrické prsia.

BRATISLAVA – Zlá voľba! Počas uplynulého víkendu patrilo moderátorské kreslo markizáckeho spravodajstva Marianne Ďurianovej (36). Blondínka zasadla za pultík po zhruba 16 mesiacoch materskej dovolenky. Jej veľkolepý návrat sa však nezaobišiel bez trapasu. Mamička malého Romanka totiž zaskočila divákov viditeľne zdeformovaným dekoltom.

Materstvo je bez pochýb krásnym obdobím v živote takmer každej ženy. Tehotenstvo sa však často výrazne podpíše na zovňajšku každej mamičky. Výnimkou nie je ani moderátorka Marianna Ďurianová, ktorá sa síce pýši postavičkou ako lusk, no jej poprsie sa pod vplyvom dojčenia viditeľne zmenilo.

Viacerých divákov nedeľných Televíznych novín totiž pohľad na obľúbenú markizáčku zaskočil. Mariannine prsia boli nesúmerné a jedno z nich výrazne menšie než to druhé. Okrem nesprávne zvolenej spodnej bielizne nesú veľký podiel viny na tomto prešľape aj kostymérky. Tie nasúkali mamičku do vypasovaného žltého topu, ktorý moderátorkin nedostatok ešte viac zvýraznil. Nabudúce by tak mali byť pri voľbe Ďurianovej outfitu o čosi dôslednejšie.

Ak chcete vedieť, ako sa časom menila moderátorka Marianna Ďurianová, pozrite si ju na ženskom magazíne FEMINITY.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu