Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ďurianová ukázala na móle spodnú bielizeň, Hasprová nový imidž!

Zatiaľ čo Marianna Ďurianová (vpravo) nechtiac odhalila spodnú bielizeň, Katarína Hasprová (vľavo) predviedla nový imidž. Zobraziť galériu (28)
Zatiaľ čo Marianna Ďurianová (vpravo) nechtiac odhalila spodnú bielizeň, Katarína Hasprová (vľavo) predviedla nový imidž. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Utorkový večer patril prehliadke luxusných kožuchov, ktorá sa konala v priestoroch bratislavského hotela. V spoločnosti sa pri tejto príležitosti objavilo mnoho známych tvárí nášho šoubiznisu. No medzi tie najvýraznejšie rozhodne patrili markizáčka Marianna Ďurianová (36) a speváčka Katarína Hasprová (41). Zatiaľ čo moderátorka v úlohe modelky odhalila svoju čiernu podprsenku, umelkyňa všetkých prekvapila novým účesom.

V utorok večer sa v jednom zo známych bratislavských hotelov konala módna prehliadka luxusných kožuchov. Spoločenskú udalosť si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Tie sa objavili nielen v hľadisku, ale aj na móle. Ako modelka sa predviedla markizácka moderátorka Marianna Ďurianová, ktorá počas večera vystriedala hneď niekoľko outfitov.

Okrem mohutných kožuchov sa ukázala aj vo zvodných šatách. Ich hlboký výstrih nielenže poodhalili jej ženské krivky, ale aj čiernu podprsenku. Pozornosť však nepútala iba tvár televízneho spravodajstva. Speváčka a herečka Katarína Hasprová si tiež uchmatla časť pohľadov prítomných hostí. V spoločnosti sa totiž objavila zmenená na nespoznanie. Svoje husté, nepoddajné háro vymenila za krátky vyhladený účes po bradu.

Ako nám však prezradila, nejde o trvalú zmenu. „Je to dočasná záležitosť, ale zrejme to budem praktizovať častejšie. Počas večera som si totiž vypočula mnoho chvály, že mi to svedčí. Rada by som podobný účes v budúcnosti vyskúšala, no kvôli divadlu si to nemôžem dovoliť,“ povedala pre topky.sk umelkyňa. Musíme však uznať, že táto zaujímavá zmena imidžu brunetke skutočne pristane. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu