Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej dekolt plný záhadných fľakov: Marianna, preboha, čo sa ti stalo?!

Marianna Ďurianová mala vo výstrihu záhadné fľaky, ktoré vyzerali ako modriny. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová mala vo výstrihu záhadné fľaky, ktoré vyzerali ako modriny.

BRATISLAVA - Opäť si nedala pozor! Marianna Ďurianová (36) sa na televíznych obrazovkách objavuje len sporadicky - do spravodajského kresla si sadá počas víkendov. Od návratu z materskej dovolenky sa však pôsobenie moderátorky pred kamerou akosi nevie zaobísť bez menších chybičiek. Naposledy prekvapila dekoltom, ktorý vyzeral tak, akoby bol posiaty modrinami.

Známe tváre zvyčajne dbajú na to, aby pred kamerami vyzerali tip-top. Marianna Ďurianová ale po návrate z materskej dovolenky nepôsobí na obrazovkách vždy dokonalo. Nedávno napríklad zaskočila divákov zvláštne vyzerajúcim tvarom poprsia. A počas víkendu sa jej prednosti hlásili o slovo opäť.

Markizáčke sa totiž vo výstrihu črtali zvláštne fľaky, ktoré vyzerali ako modriny. Tie mohli byť výsledkom toho, že Ďurianová svojho synčeka Romana stále dojčí. Na internetových fórach sa na podobný problém sťažujú niektoré mamičky.

Blondínka ale popiera, žeby to bol jej prípad. „Pravdepodobne to bol tieň z goliera saka. Žiadne modriny totiž nemám,” reagovala Ďurianová, keď sme ju oslovili. Zvláštnosťou je, že odev vytváral rovnaké fľaky nielen v sobotňajšom, ale aj v nedeľňajšom vysielaní. A ako na potvoru, iné markizáčky sa so záhadným tieňom ešte nestretli...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu