Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nočná mora súťažiacej z Talentu: Únos dcéry, zúfalstvo a strach!

Životný príbeh Martiny Segeťovej je ako z filmu. Zobraziť galériu (6)
Životný príbeh Martiny Segeťovej je ako z filmu.

PRAHA - Bolestivé spomienky! Nádejná speváčka Martina Segeťová (40) sa už túto nedeľu predvedie v premiérovej časti novej série šou Česko Slovensko má talent. Porote a divákom však neponúkne len svoje vystúpenie, ale aj neľahký životný osud. V minulosti totiž prišla o svoju dcérku, ktorú jej do cudziny uniesol vlastný manžel. Vypátrala ju až po dlhých šestnástich rokoch. Realitná maklérka sa netají tým, že prežila chvíle plné strachu a neistoty.

Súťažiaca zo šou Česko Slovensko má talent Martina Segeťová to v živote nemala vôbec ľahké. Jej osud chvíľkami pripomína príbeh ako z filmu. Prešla si totiž peklom, ktoré je nočnou morou pre každú matku. Prišla o svoje dieťa.

Sympatická červenovláska sa porote odborníkov zverila s tým, že svoju dcérku nevidela dlhých šestnásť rokov. „Uniesol mi ju manžel, keď bola malá. Mala asi tri roky. Našla som ju len minulý rok vďaka Facebooku,“ poznamenala so smútkom v hlase Martina. Ako tiež dodala, s dcérou sa jej poradilo aj stretnúť. „Bola som tam za ňou. Urobili sme si dovolenku,“  prezradila nádejná speváčka.

Porota sa tiež zaujímala o to, či sa dvadsaťročné dievča nemôže svojvoľne vrátiť k svojej matke. „Ona si tam už zvykla. Vychovali ju ako moslimku a jej otec nechce dovoliť, aby sem prišla študovať. Takže jediná šanca, ako sa s ňou stretnúť, je ísť za ňou. Hovorím si, hlavne nech je zdravá. Tie roky nám už nikto nevráti,“ uzavrela so slzami v očiach Segeťová.

V súvislosti so smutným životným príbehom sme sa s realitnou maklérkou spojili. Chceli sme vedieť, ako celú vec vníma jej dcéra. „Ona o mne vedela, videla ma aj na fotkách. Keď sa na mňa pýtala svojho otca, povedal jej len, že to nebude riešiť,“ priblížila pre topky.sk Martina. „Jej otec žije a pracuje v Taliansku, doma je len občas a tak sa o ňu starala jeho mama a dve sestry, ktoré nemajú svoje deti,“ dodala. 

Červenovláska sa netají tým, že stretnutie s dieťaťom, ktoré roky nevidela, bolo veľmi emotívne. „Bolo to nádherné, veľa sme plakali. Je u nás trošku problém v komunikácií. Nemôžeme si povedať všetko tak, akoby sme asi chceli, dorozumievame sa po taliansky a to dcéra nevie až tak dobre,” poznamenala Martina.

Konanie svojho bývalého partnera vníma ako pomstu za to, že ho opustila. „Bral to tak, že ja som ublížila jemu a chcel mi to vrátiť takýmto spôsobom. Je to hrozné. To by som nepriala ani tomu najväčšiemu nepriateľovi. Ja som sa s tým za tie roky ako-tak zmierila. Teraz, keď o tom stále rozprávam, tak sa mi to celé vracia, akoby som to prežívala opäť a opäť,” uzavrela nádejná speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu