Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najdojímavejšie vystúpenie v histórii Talentu: Prvýkrát plakal aj Slávik!

Životný príbeh 25-ročného Miroslava dojal nielen divákov, ale aj porotcovského kata Jara Slávika. To sa doposiaľ nepodarilo nikomu. Zobraziť galériu (14)
Životný príbeh 25-ročného Miroslava dojal nielen divákov, ale aj porotcovského kata Jara Slávika. To sa doposiaľ nepodarilo nikomu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Včerajšia časť šou Česko Slovensko má talent bola plná emócií. O tie najväčšie sa postaral nádejný spevák Miroslav Sýkora (25). Mladík svojím životným príbehom a neobyčajným nadaním rozplakal nielen Lucii Bílú (47), ale aj nemilosrdného kata Jara Slávika (39). Ten si utieral slzy vôbec po prvýkrát v histórii tohto projektu.

Keď Miroslav Sýkora predstúpil pred porotu a otvoril ústa, mnohí si mysleli, že si robí iba žarty. Dvadsaťpäťročný Slovák má totiž od detstva vážnu rečovú vadu. „Moji rodičia sa rozviedli, keď som sa narodil. Keď som mal 5 rokov, otec ma prišiel navštíviť. Veľmi som si ho obľúbil a keď odchádzal, chcel som ísť s ním. No mama mi to nedovolila. Zrazu som na tvári zmodral, nedostával sa mi do mozgu vzduch. Od toho momentu mám toto,“ prezradil v šou Česko Slovensko má talent spevák.

Vtedy si len málokto vedel predstaviť, že človek, ktorý ledva hovorí, zaspieva náročnú áriu od Rossiniho. A predsa sa mu to podarilo. Súťažiaci s ťažkým životným osudom predviedol výkon, ktorý Jaro Slávik okamžite označil za najlepší v histórii šou. „Ľutujem, že mi trvalo 39 rokov, kým som spoznal takého skvelého speváka, akým ste vy. Boli ste najlepší spevák, ktorý tu kedy bol,“ neskrýval svoje nadšenie. Producenta dokonca zasiahol príbeh súťažiaceho natoľko, že sa v šou rozplakal. To sa nemilosrdnému katovi doposiaľ nikdy nestalo.

Emócie dostali tiež divákov a zvyšných dvoch porotcov. Lucie Bílá sa Miroslavovi dokonca ospravedlnila, že ho zle odhadla. „Veľmi sa ospravedlňujem. My sme tu už niekoľko dní a občas niekto príde a robí si srandu. Veľmi sa ospravedlňujem, ale to, čo ste potom predviedli, bolo nevídané. Chcelo sa mi plakať, utiecť, bežať za vami a dať vám pusu,“ povedala so slzami v očiach speváčka.

Dojatie neskrýval ani porotcovský nováčik. „Pozeral som, vnímal som speváka a cítil som len, ako sa chveje stolička vedľa mňa. Nechcel som sa na teba pozrieť, lebo by som sa rozplakal tiež. Hovoril som si, že Bílá určite reve,“ povedal po Miroslavovom vystúpení Mareš.

Ak sa chcete dozvedieť o Miroslavovi Sýkorovi viac, nenechajte si ujsť dnešný online rozhovor. Nadaný spevák bude od 11:00 odpovedať na vaše zvedavé otázky. Viac informácií tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu