Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hanbí sa za vlastných rodičov: Ťažký život krásky (20) z Talentu!

Nikola Karolová na svoju minulosť nerada spomína. Mala totiž veľmi ťažké detstvo. Zobraziť galériu (10)
Nikola Karolová na svoju minulosť nerada spomína. Mala totiž veľmi ťažké detstvo. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Osud jej neprial! Mladučká speváčka Nikola Karolová (20), ktorá sa v nedeľu večer predstavila v šou Česko Slovensko má Talent, to v živote vôbec nemala ľahké. Pred desiatimi rokmi si totiž prežila hotové peklo. Môžu za to jej rodičia, za ktorých sa hanbí dodnes. Dokonca má problém vôbec o nich hovoriť.

Život sa s ňou nemaznal! Speváčka Nikola Karolová, ktorá sa v nedeľu večer predstavila v šou Česko Slovensko má talent so skladbou od Whitney Houston - I Will Always Love You, nepozná, čo je to teplo domova alebo harmonická rodina. Keď mala iba desať rokov, jej život sa zmenil na nočnú moru. Najprv sa musela prizerať, ako jej mamu mláti otec, neskôr skončila aj so súrodencami v detskom domove. Obidvaja rodičia totiž išli do väzenia. Nečudo, že atraktívna tmavovláska na svoju minulosť nespomína s radosťou.

„Ťažko sa mi o tom rozpráva,“ odpovedala vyhýbavo Nikola, keď sa jej Lucie Bílá opýtala na jej najbližších. Českú porotkyňu totiž zarazilo, že Slovenku na kastingu sprevádzajú iba kamarátky. „Desať rokov som v detskom domove v Tatranskej Lomnici. Ale neľutujem sa, som rada, že som tam, kde som. A rodičia? Držím im palce, nech sa im darí,“ reagovalo talentované dievča.

V zákulisí veľkej šou sa však o životnom trápení rozrozprávala omnoho viac. „Mama ani nemá kde bývať, teraz nepracuje. Bola totiž vo väzení za výživné,“ prezradila jednej členke štábu. „Ani otec na nás neplatil, tiež bol vo väzení, dostal 5 rokov. Týral moju mamu. Keď ju lekár videl, tak naňho podal trestné oznámenie,“ uzavrela tému svojho neľahkého osudu Nikola, ktorá dúfa, že sa jej v programe podarí uspieť. Víťazstvo by jej od základov zmenilo život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu