Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyretušovaná Lucie Bílá: Ups, prsia jej prifúkli do mega rozmerov!

Lucie Bílá patrí k obdareným ženám. Ruský fotograf jej prednosti ešte prifúkol (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá patrí k obdareným ženám. Ruský fotograf jej prednosti ešte prifúkol (vľavo).

PRAHA - Ejha! Lucie Bílá (47) patrí k sympatickým ženám, ktoré navyše majú vo svojom výstrihu čo ukázať. Najnovšie zábery však ukazujú, že niekomu sa to môže máliť. Porotkyňa šou Česko Slovensko má talent totiž koncom leta pózovala ruskému fotografovi. Ten výsledné snímky upravil tak, že takmer päťdesiatročná speváčka nemá žiadne vrásky a hrudný kôš jej „zdobia” dva melóny.

Ako správna diva! Pražský exkluzívny klub sa rozhodol stránky svojho časopisu ozdobiť fotografiami Lucie Bílej. Koncom leta v Čechách a na Čiernej hore vznikli naozaj skvelé snímky s tmavovláskou v hlavnej úlohe. Na prevažnej väčšine to speváčke nesmierne pristane.

Medzi outfitmi, ktoré pre ňu stylistka pripravila, však boli aj také šaty, ktoré nechali vyniknúť jej prednosti. Luciine prirodzené vnady natlačené do výstrihu sa však evidentne nezdali ruskému fotografovi dosť sexi. A tak pri retušovaní riadne popustil uzdu svojej fantázii. Výsledkom je, že Bílej prsia sa premenili doslova na melóny.

Keď sa k tomu priráta tvár bez jedinej vrásky, zábery v bielej róbe vyšívanej zlatou niťou nepatria k tým uveriteľným. O tom, čo zodpovedá skutočnosti a čo nie, sa môžete presvedčiť už večer na Jojke. Možno práve dnes speváčka v šou Česko Slovensko má talent vytasí niektorý zo svojich outfitov s hlbokým dekoltom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu