Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Talentovaný Sýkora s rečovou vadou prosí: Pomôžte mi vyliečiť sa!

Miroslav Sýkora z Talentu bol v pondelok online. Zobraziť galériu (10)
Miroslav Sýkora z Talentu bol v pondelok online. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – O krok bližšie k výhre! Šou Česko Slovensko má talent pozná meno ďalšieho semifinalistu. Stal sa ním spevák Miroslav Sýkora (25), ktorý svojím spevom a neľahkým životným príbehom dojal divákov aj samotnú porotu. Talentovaný umelec bol v pondelok online. Počas rozhovoru niekoľkokrát zdôraznil, že hľadá niekoho, kto mu pomôže vyliečiť jeho rečovú vadu.

Talentová súťaž prilákala na kastingy množstvo nadaných ľudí. Tentokrát sa bojuje o 50 tisíc eur, auto, dovolenku a možnosť predstúpiť pred porotu Britain´s Got Talent a Simona Cowella.

Štvrtý ročník súťaže Česko Slovensko má talent je špecifický v tom, že v ňom bude chýbať tzv. Veľký tresk. O osude vybraných súťažiacich budú totiž okrem poroty rozhodovať aj diváci.

Deväť postupujúcich semifinalistov určí porota po odvysielaní všetkých divadelných kôl. Ďalší vzídu na základe voľby, ktorá sa koná každú nedeľu večer. Ako prvé sa radovali z úspechu krásky zo speváckej formácie Forsomeone, minulý týždeň k nim pribudol tanečník Miroslav Bruise Žilka a tentokrát sa z postupu teší spevák Miroslav Sýkora. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

30.09.2013 12:06 - otázka od sisa
Dobrý deň Mirko. Včera ste podal úžastný výkon. Niečo neskutočné. Priznám sa ukázal ste mnohým ľuďom ako sa to dá aj keď to vyzerá že nie. Ale ešte jedna vec týkajúca sa Vášho osudu. Mnohí rodičia ktorí si myslia, že deti nič nevnímajú opak je pravda. Vy ste príkladom toho kam môže až zájsť riešenie nie najvhodnejším spôsobom rodičov. Oni si to vyriešili a vy s tým bojujete celý život. Ako sa s týmto následkom zmierili. Držím palce ak sa bude dať budem vždy za Vás hlasovať.
Máte pravdu dieťa je najzraniteľnejšie v detstve. Preto prosím terajších rodičov a budúcich, aby dieťa nevystavovali stresovým situáciám od narodenia po 7 rok života pribl. lebo vidíte na mne aké to má dôsledky...Všetkým vám ešte raz veľmi pekne ďakujem toto je môj posledný komentár keby niečo na Face každému odpíšem....MAJTE SA! BOH VÁS ŽEHNAJ!!!!
30.09.2013 11:56 - otázka od viva
Veľmi vám držím palce, obdivujem vás a myslím si, že ak ste prekonali ten veľký tlak, stres a vystúpenie pred takým veľkým publikom, že prekonáte aj tento blok- rečovú bariéru. Pretože keď človek to berie s takou pokorou ako vy a bude sa o to usilovať tak to zvládne. Prajem vám veľa šťastia a myslím si, že vy ste už víťazom teraz.
Bez viery by to išlo asi ťažko...ale určite je v tom pravda čo píšete...verím že raz príde ten deň ked moja rečová vada odíde...Ďakujem veľmi pekne za prianie! :) pozdravujem
30.09.2013 11:54 - otázka od mirec (tiež)
Držím palce, ukázal si všetkým že si oveľa viac ako tých 99 percent neschopných účinkujúcich. A ... kde si bol doteraz?! S takým talentom to verím dosiahneš aj nqa hviezdy. Vivat
Kde som bol? Učil som sa :) nevidel som upútavky na talent...ale uvidíme ako to dopadne...Ďakujem za palce! :)
30.09.2013 11:53 - otázka od Janka
Tak nech sa ti tie plany splnia a neboj sa, všetko bude dobre, ja som mala tiež taku rečovu vadu, vyhladala som odbornika na hypnozu a ten mi pomohol, tiež trauma z dectva :) Držím palce
a celkom sa to odstránilo prosim napis mi na Face...Diki za palce! pozdravujem
30.09.2013 11:53 - otázka od Jarmila
Dobý deň Mirko, ste úžasný človek, a en spev to je nádhera. Prajem Vám veľa veľa úspechov, zdravia a držím palce v súťaži. Jarmila
Ďakujem pekne za prianie a pozdravujem! :)
30.09.2013 11:51 - otázka od Maťa
Ahoj Mirko. Si uzasny clovek s krasnym srdieckom. Som presvedcena, ze vsetko bude uz len dobre, verim, ze do cesty ti pridu uz len pekne veci. Zo srdca ti ich prajem. A prosim,nikdy sa nevzdavaj, stale spievaj. Tvoj spev je pre nas balzam na dusu. Vela stastia a hlasujem za teba.
Ďakujem veľmi pekne za priania! :) Určite by som to nechcel nechať práve naopak...chcem sa rozširovať v tomto obore, učiť sa nové skladby, árie, komponovať možno aj niečo vážnejšie ale to je hudba budúcnosti zatiaľ...
30.09.2013 11:50 - otázka od maja
nemam ziadnu otazku,len prajem vela zdravia...
Ďakujem pekne! :) pozdravujem
30.09.2013 11:50 - otázka od Martina
Miro, neskusal si hypnozu na odburanie svojej vady? Pripadne, co vsetko si uz skusal? V com tkvie Tvoj problem, slova nevies vyslovit alebo Ta spravne slovo nenapadne? Drzim palce, pre mna si jednoznacny vitaz!!!
Skusal som veľa vecí, aj hypnozu nepomáhalo bolo to relaxačné ale veľmi to nezabralo...Neviem prejsť niekedy zo spoluhlások na samohlásky...začal som medzi problémové miesta vkladať písmeno "H" o niečo to bolo lepšie ale niekedy ani s tým to nefunguje...hľadám ďalej riešenia... Dakujem za palce a za prianie...
30.09.2013 11:48 - otázka od Veronika
Ahoj Mirko. Verím, že Ty svoj "boj" vždy vyhráš, lebo si silná "vyhodňarská" /myslím to v dobrom/ nátura.
jasné....hlavné je vstať a ísť ďalej...
30.09.2013 11:47 - otázka od Linda
Ahoj Mirko, tvoje vystúpenie bolo Úžasné. Budem držať palce, aby si to dotiahlo ďaleko. Chcem sa opýtať ako dlho sa venuješ spevu a aké máš školy, kde a u koho si študoval? Ďakujem a ešte raz Veľa ŠŤASTIA. :)
Ďakujem za palce! neprofesionálne už od detstva a profesionálne 7 rokov. Mám Obchodnú akadémiu v Čiernej nad Tisou a neskôr Konzervatórium v Košiciach na Timonovej. Učili ma učitelia ako Michail Adamenko a Marek Gurbaľ, obaja mi dali mnoho do života, aby som mohol pracovať na sebe, výborné základy a techniku...aj tebe všetko dobré...
30.09.2013 11:44 - otázka od KOKINO
Ahoj , hoci ta nepoznám máš môj obdiv ! Ako dlho si uvažoval že prídeš do CS ma Talen ?
nie dlho...videl som uputávku a som sa prihlásil...prajem všetko dobré...
30.09.2013 11:44 - otázka od Marcela
Ahoj Mirko, si šikovný chlapec a prajem Ti veľa zdaru do budúceho života, nech Ti všetko vinde podľa Tvojich predstáv. Zaslúžiš si to. Len nie že Ťa sláva zmení. Verím, že ostaneš skromný aj naďalej.
Budem sa snažiť pracovať na sebe...nechcel by som určite odletieť...si myslím že nie som ten typ...aj keby som bol maximálne výkonný ajtak niesom nič oproti Bohu...on je Najvyšší...
30.09.2013 11:42 - otázka od Marta
Ahoj Mirko,prajem veľa šťastia.Môjmu synovi sa v štyroch rokoch stalo niečo podobné, len na príčinu sme neprišli,tak si viem predstaviť ako sa ti niekedy ťažko žije.Veľmi ,veľmi ti držím palce aby si to dotiahol ďaleko.Ozaj si to zaslúžiš.
Ak sa mi niekto ozve kto to vie odstrániť dám to na Face zdieľať...potom napíš mi tvoj mail aby som ťa mohol kontaktovať...pozdravujem a Ďakujem pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:41 - otázka od peto- malá ida,košice
mirec, si silný človek s usmevom na tvári a takých je máááálo. normalne si ma včera dojal ked so to pozeral. držim ti palce samozrejme a verím že im to všetkým natrieš brácho. a este otazka? tak OK. dáme pivec ked vyhráš??? :-)
Diki za palce, určite sa dohodneme na niečom...keby niečo Face...
30.09.2013 11:40 - otázka od Iveta
Blahoželám k výkonu a držím palce do budúcnosti bol si úžasný
Ďakujem pekne za blahoželanie a za palce! :)
30.09.2013 11:39 - otázka od janka
Tak skromneho a čistého človeka dnes málokde nájdeme , alebo vôbec nenájdeme.Ukázali ste nám , že život je o niečom inom a vždy sa oplatí z niečoho tešiť a žiť.Beriem si Z vás príklad, prajem všetko dobré, veľa , veľa zdravia a šťastia. Ste obdivuhodny človek. Skláňam sa pred vami
Ďakujem pekne za prianie! :) ja vám všetko dobré...nech aj vám všetko v živote víde! pozdravujem
30.09.2013 11:38 - otázka od anka
Obdivuhodný výkon. Verím, že to dotiahnete veľmi ďaleko. Držím Vám palce. Veľa zdravia.
Ďakujem pekne! :) Aj ja v tom verím
30.09.2013 11:38 - otázka od Ika
Pekny den pan Miroslav:) Nemam otazku,len chcem popriat vela stastia a drzim palce na vitaztvo,uprimne Vam ho prajem.
Ďakujem pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:38 - otázka od Zuzka
Si super držím prsty
Diki Zuzka! :)
30.09.2013 11:38 - otázka od Mária Tokárová
Ahoj Mirko.Vedela som že máš dobrý hlas,ale včera mi padla sánka,oči som mala mokré ani som ťa nevidela len počula,srdcé plné radosti a ako Lucie by som ťa tiež najradšej vybozkala.Urobil si mi obrovskú radosť si velký bojovník bol si včera úžasný,želám Ti aby si stál na javisku až do konca,s najväčším počtom hlasu,lebo ty si už teraz víťaz.
Ďakujem pekne za prianie! Bozky možno nabudúce... :) prajem všetko dobré...
30.09.2013 11:36 - otázka od lubor
Dobry den pan Sykora. Gratulujem k Vasemu vcerajsiemu uspechu. Velmi rad by som Vam pomohol s Vasim recovym problemom. Aj ja som mal ten isty problem ako Vy a dnes rozpravam takmer plynulo. Nepomohli mi ziadni logopedovia, ani psychologovia. Pomohol som si sam. Rad Vam moje skusenosti odovzdam a budem sa tesit, ak Vam moje rady pomozu. Kontaktujte ma prosim emailom. S pozdravom Lubo
Ďakujem za reakciu. Určite by som to chcel skúsiť prosím napíšte mi na FB váš mail...môj FB: Miroslav Sýkora (Mayro)
30.09.2013 11:35 - otázka od Barbora
Dobrý deň. Chcela by som sa len opýtať prečo ste sa neprihlásili skôr?? Tak isto Vám veľmi silno držim palce aby ste to vyhrali. A ešte jedna otázka ak by ste vyhrali neexistuje na vašu vadu nejaká operácia ktora by to úplne odstránila. Dúfam že to vyhráte. Pekný deň B.
Nejako som nepostrehol upútavky v TV, asi som práve mal nejaké iné práce...neviem...ale teraz som to už zbadal a rozhodol som sa prihlásiť...dúfam, že sa mi niekto ozve kto vie na túto vadu 100% liek...určite také niečo existuje...uvidíme...ďakujem za palce! :) majte sa!
30.09.2013 11:33 - otázka od Miško
Bol si neskutočny gratulujem k postupu :)
Ďakujem pekne! :)
30.09.2013 11:33 - otázka od M
Ahoj Mirko, taktiež sa nič nechcem spýtať, mal si ťažké detstvo a pevne verím, že teraz Ti život bude prinášať len radostné chvíle. Ani mne neostali suché slzy včera pri TV. Som šťastná, že som Ťa počula spievať. Si veľmi dobrý spevák a už Ťa mal svet poznať dávno;-) Vždy ostať ako sa povie nohami na zemi, pretože Teba čaká sláva;-) ešte raz veľa šťastia prajem nie len na pódii, ale aj v osobnom živote.
Ďakujem pekne za povzbudivú reakciu...áno treba počúvať lepších a stále pracovať na sebe...práca urobí svoje, len to treba robiť...aj tebe všetko dobré!
30.09.2013 11:32 - otázka od Maja
Miroslav, držím Ti palce, si silný človek. Máš sympatický prejav. Toto nám na Slovensku chýbalo..aspoň všetci vidia, že máme aj šikovných mladých ľudí, ktorí si zaslúžia viac šťastia a hlavne zdravia. Si úžasný!
Ďakujem pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:31 - otázka od Lucie
Ahoj, ráda bych věděla, který hudební žánr je ti nejbližší. Viděla jsem na YouTube tvé video, jak zpíváš v kostele, což bylo moc hezké. Ale myslím si, že by ti sedly i jiné žánry. Děkuji,Lucie
Hľadám môj žáner, ešte ani jeden mi neprišiel celkom blízky ale dufam že ho raz najdem
30.09.2013 11:30 - otázka od Robert
Ahoj mirko, velmi ti fandim, vyzeras byt skvely sympaticky a skromny chalan, chcem sa len opytat comu sa venujes okrem spevu, dakujem drz sa
zivim sa hudbou, spievam v divadle, hrajem na klaviri, komponujem vlastne skladby :)
30.09.2013 11:29 - otázka od katka
Ahoj Mirko, som neskutočne rada, že si vystúpil v talente, patrí Ti môj obdiv, že si mal odvahu sa prihlásiť a šokovať úžasným spevom. Držím ti palce a do života Ti prajem veľa úspechov, len tak ďalej :)
Ďakujem pekne za prianie! :) aj ja prajem všetko dobré napodobne
30.09.2013 11:26 - otázka od janca
Nechcem sa spytat nic, iba by som ti chcela zazelat nech sa ti dari a popriat vela stastia v sutazi. Neviem ci sa najde este niekto, kto by si vyhru zasluzil viac ako ty. Prajem pekny den
Ďakujem pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:26 - otázka od Marianna
Ahoj Mirko :-) Držím Ti silno palce, pre mňa si víťaz už teraz. Dojal si asi polovicu Slovenska a Česka. Si neskutočný chalan. Prajem Ti veľa veľa šťastia.
Ďakujem pekne za prianiec Marianka! :)
30.09.2013 11:26 - otázka od Peter
Ahoj, bol si skvelý. Neozval sa Ti po vystúpení otec, ktorý na Teba kašlal? A vieš, kde vôbec žije?
neozval ešte...viem kde žije...
30.09.2013 11:25 - otázka od Adrika
Len vám chcem zaželať veľa šťastia v súťaži aj osobnom živote.... Máte môj obdiv a odporu...
Ďakujem pekne! :)
30.09.2013 11:25 - otázka od anna
Mirko si skvelí mladý muž,viem čo to znamená ked ublížia rodičia dieťatu viem o čom píšem ,nechcela som plakať plakala som aj teraz mi idú slzy do oči -klobúk dolu-
ďakujem...
30.09.2013 11:21 - otázka od Klokan
Ak električka ide do Temešváru rýchlosťou 15 km/h a vy zaspievate, čo to spôsobí s električkou?
prasknú okná a električka sa zastaví :)
30.09.2013 11:20 - otázka od mirka
ahoj mirko chcem ti len povedat ze ta velmi obdivujem aký si clovek si neuveritelny a vyzaruje z teba uzasna charizma a pozitivna energia . prajem ti len to naj nech si stastny a dari sa ti prajem ti to zo srdca :)
Ďakujem pekne za prianie Mirka! :)
30.09.2013 11:20 - otázka od rado
ahoj prajem ti nech sa ti dari,vcera si im vytrel oci,gratulujem
Ďakujem pekne! :)
30.09.2013 11:20 - otázka od Dana
Tiež sa nechcem nič spýtat, iba chcem popriať veeeeľa štastia v súťaži. Určite sa s tvojim problémom žije ťažšie ako zdravému človeku. Obrovský rešpekt pred tebou, že si sa prihlásil a ukázal čo v tebe je. Klobúk dolu, krásny spev !!! Tak ešte raz veľa šťastia a hlavne zdravíčko :*
Ďakujem pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:19 - otázka od Michal
Ahoj Miroslav, Aj napriek tvojej recovej vade mas uzastny hlas a drzim ti palce dufam ze ich tam prevalcujes.
Ahoj Michal, dúfam aj ja a diki za palce! :)
30.09.2013 11:19 - otázka od Vojta Jozífek
Dobrý den omlouvám se že zase otravuji ale nemáte nějaký ůčet sociální síti??Moc rád bych si s vámi psal i v soukromí.Předem děkuju
Neotravujete...to je v poriadku...Môžete mi písať všetci môj FB: Miroslav Sýkora (Mayro)
30.09.2013 11:18 - otázka od Alena
Prajem Vám veľa veľa šťastia a zdaru!!! Pre mňa ste víťazom už teraz :)
Ďakujem veľmi pekne za prianie! :)
30.09.2013 11:17 - otázka od ja ja
aká je vo Vás sila ,keď dokážete pohnúť aj a katom Slávikom??prajem Vám veľa síl a pozitívnej energie na rozdávanie pre iných -mne ste včera nabili pozitívom na celý týždeň.
Som rád že som vytvoril novú elektráreň, vedel som že niečo bude, ale nevedel som presne čo...Ďakujem pekne za prianie! :) všetko dobré...
30.09.2013 11:16 - otázka od Janka
Mirko, ake sú tvoje daľšie plány do života? Prajem veľa štastia :)
Ahoj Janka, chcel by som spievať na svetových javiskách, operách ale aj na koncertoch kde by som mohol zaspievať aj iné prekrásne skladby, romantické evergreeny a všetko čo sa mi zapáči... Ďakujem pekne za prianie! :) aj tebe všetko dobré prajem!
30.09.2013 11:13 - otázka od boris
Ahoj Miro keď som ta videl talente tak mi sánka padla dole ozaj si to dobre zaspieval dole klobúk a to čo si si prežil ta obdivujem, želám ty aby si to vyhral a nech sa ti darí a budem ty držať palce aby si sa dal do kopí a bol šťastný lebo si to zaslúžiš !!!!!!!!!!!!!!
Ďakujem pekne Boris za prianie aj tebe podobné dobrá prajem a pozdravujem!
30.09.2013 11:12 - otázka od Magdaléna
Srdečne zdravím ,veľmi obdivujem váš spev,to bolo niečo krásne na ucho,aj srdiečko.Veľmi vám fandím.Chcem sa spýtať,či už ste niekde spieval pred verejnosťou?Nebolo vidieť trému!Držím palce :-)
Zdravím, ešte pred takou veľkou verejnosťou celkom nie...je v tom veľká práca to asi uznáte, ale človek sa musí vždy zdokonalovať a učiť sa...
30.09.2013 11:09 - otázka od Vojta Jozífek
Doufám že se vám zlepší ta nemoc nebo jak to nazvat.
dúfam aj ja...niekomu sa to postupom času celkom zmizlo...verím, že aj mne sa to podarí...
30.09.2013 11:08 - otázka od Solárová
Som šťastná, že si bol tak silný a postavil sa pred národ aj napriek svojemu problému a ukázal ako nádherne spievaš. Držím Ti palce nielen v tejto súťaži, ale aj v Tvojom ďalšom živote. Verím, že ak raz budeš veľmi, veľmi slávny tak že ťa ta sláva nezmení a zostaneš tak nádherne čistý a skromný. Martuška.
Ďakujem pekne za prianie! Ja nie som ten typ si myslím...človek musí byť vždy realista a porovnávať sa s lepšími, vtedy je určite malá pravdepodobnosť, že "odletí" niekam inam...
30.09.2013 11:04 - otázka od Sabina
ahoj Miroslav, ja sa nechcem nic opytat, iba Ti popriat vela stastia a myslim si, ze si jasny vitaz :)Vcera pri tej televizi nikomu z nas nezostalo suche oko, si naozaj velmi zlaty chlapec. Vela stastia prajem, S
Ďakujem pekne
30.09.2013 11:02 - otázka od Vojta Jozífek
DObrý den je mi líto vaše osudu a ste nejlepší zpěvák kterého znám.U mě ste vítězem ČSMT.
Ďakujem vám pekne. Ešte nie som víťaz, ale aj ja dúfam v to najlepšie...

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu