Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Speváčka Tina stále s tehotenskými kilami: V Prahe hysterčila kvôli synovi!

Speváčka Tina ukázala popôrodnú figúru a schovávala svojho syna. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Tina ukázala popôrodnú figúru a schovávala svojho syna.

PRAHA - Vystúpila na párty! Hlavné mesto Českej republiky momentálne žije týždňom módy. V rámci podujatia sa v pondelok večer ako hudobný hosť predviedla Martina Tina Csillaghová (28). Mamička 7-mesačného Lea vycestovala do Prahy aj so svojím synom. V momente, ako zistila, že si jej poklad fotia médiá, však u nej prepukla hystéria. Svojho potomka okamžite bránila telom, ktoré sa ešte nezbavilo popôrodných kíl.

V rámci pražského módneho týždňa sa v pondelok konala párty lifestylového magazínu. Ten si do svojho programu zvolil ako hlavnú hviezdu speváčku Tinu. Keďže je tmavovláska mamou len 7-mesačného syna, malý Leo cestoval do Prahy s ňou. Dokonca ho priviedla aj pred hotel, kde sa večierok konal.

Tam si prominentnú mamičku s jej potomkom všimli aj fotografi. A hoci Tina svojho drobčeka už bez rozpakov ukázala fanúšikom na sociálnej sieti, tentoraz kočiarik kryla plienkou. Pri presune Lea do auta sa navyše pokúšala objektívom čo najviac zacloniť výhľad.

Svoje maniere ukázala aj počas samotného vystúpenia. „Nechcela stáť vedľa moderátorky večera  Diany Kobzanovej, lebo je medzi nimi riadny rozdiel vo výške,” tvrdí náš zdroj. Tina by pritom na seba pútala pozornosť aj bez týchto scénok. Pred otehotnením sa totiž pýšila schudnutou figúrou, k akej sa teraz ešte nepribližuje. Evidentne jej na srdci viac leží jej syn než zhadzovanie popôrodných kíl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu