Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tina a milenec Separ išli na vandrovku, pardon na nákupy

Tina vybehla so svojím novým partnerom Separom do obchodného centra. O imidž príliš nedbali. Zobraziť galériu (5)
Tina vybehla so svojím novým partnerom Separom do obchodného centra. O imidž príliš nedbali. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kam sa to vybrali?! Speváčka Martina Tina Csillagová (29) sa netají tým, že po rozchode s futbalistom Richardom Lásikom (21) patrí jej srdce už inému mužovi - raperovi Separovi. S ním tmavovláska nedávno vybehla do nákupného centra. Na prvý pohľad by však len málokto tipoval, že dvojica išla nakupovať. Vyzeralo to totiž tak, akoby vyrazili na vandrovku.

Nie je to tak dávno, čo slovenskými médiami zarezonovala informácia o rozchode speváčky Tiny s jej o 8 rokov mladším partnerom Richardom Lásikom. Napriek tomu, že dvojica spolu randila len niečo vyše dvoch rokov, ich vzťah prešiel za ten čas niekoľkými krízami. Nezachránil ho ani spoločný potomok. Dnes už obaja žijú vlastným životom - futbalista sa naďalej venuje svojej práci v zahraničí a tmavovláska randí s raperom Separom. S ním si mamička 11-mesačného synčeka Lea nedávno vybehla do nákupného centra.

No zdá sa, že nový párik sa tam zastavil iba na skok. Nasvedčuje tomu oblečenie, ktoré na prvý pohľad pôsobí, ako keby si dvojica odskočila spred televízora na nákup pukancov alebo čipsov. Bunda veľkosti XXL, legíny s bielymi krížikmi na kolenách a robusné jasno ružové snehule - takto by obľúbenú speváčku iba málokto spoznal. Podobne ležérny štýl obliekania predviedol aj jej priateľ nahodený do nebíčkovo modrej teplákovej súpravy. 

Tina sa však už čoskoro objaví na obrazovkách televízie Markíza ako moderátorka speváckeho projektu Hlas Česko Slovenska. Dúfame len, že tam si na svojom výzore dá viac záležať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu