Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nečakaný rozchod Tiny s jej zajačikom: Nevera a divadielko?

Vzťah Tiny Csillaghovej a Richarda Lásika stroskotal po viac ako dvoch rokoch. Zobraziť galériu (4)
Vzťah Tiny Csillaghovej a Richarda Lásika stroskotal po viac ako dvoch rokoch.

BRATISLAVA - Koniec! Láska medzi speváčkou Martinou Tinou Csillaghovou (29) a Richardom Lásikom (21) je už minulosťou. Vzťah dvojice už viackrát prechádzal krízou, zachrániť ho nedokázal ani spoločný potomok. Zaujímavosťou je, že ešte donedávna vystupovali rodičia malého Lea ako šťastná rodinka. Dnes sa už vraj speváčka stretáva s iným mužom.

Nevyšlo im to! Speváčka Martina Tina Csillaghová a Richard Lásik svojím vzťahom mnohých zaskočil. Kvôli väčšiemu vekovému rozdielu mu totiž mnohí spočiatku nedávali šancu na dlhé trvanie. Dvojica navyše v priebehu krátkej doby prekonala viacero kríz, dokonca sa už mali aj rozísť. Vzápätí ale prišla ešte prekvapivejšia správa o tom, že je speváčka tehotná.

Prominentnej dvojici sa vo februári tohto roka narodil syn. Tina a rovnako aj mladý futbalista sa naplno zhostili úlohy rodičov a vyzerali ako šťastná rodinka. Potvrdzovali to tiež spoločné fotografie, ktoré si obaja často zverejňovali na sociálnej sieti.

Rodičom malého Lea však po viac ako dvoch rokoch vzťah stroskotal. Podľa medializovaných informácií to medzi nimi škrípalo už dlhšie. Tina sa má vraj dokonca už stretávať s novým mužom. S Rišom má vraj interpretka i napriek tomu priateľský vzťah. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu