Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tina opäť do markizáckej šou?! Uff, ale takto nie!

Martina Tina Csillaghová momentálne nie je v takej forme, ako pri prvej sérii Hlasu Česko Slovenska. Zobraziť galériu (7)
Martina Tina Csillaghová momentálne nie je v takej forme, ako pri prvej sérii Hlasu Česko Slovenska.

BRATISLAVA - Pôjde zas na obraz?! Televízia Markíza aktuálne pracuje na príprave druhej série Hlasu Česko Slovenska. Podľa tvrdení českej strany bude mať moderovanie opäť v rukách Leoš Mareš (37). A je pravdepodobné, že spolu s ním sa - tak ako predtým - pred kamery postaví Martina Tina Csillaghová (28). Speváčka však medzitým porodila a zatiaľ sa nadbytočných kíl nezbavila. Na štíhlu moderátorku prvého ročníka sa aktuálne príliš nepodobá.

Bude sa história opakovať? Po tom, ako postupne spevácku šou SuperStar opustili moderátori Martin Pyco Rausch a Adela Banášová, vznikla nová televízna dvojica. Leoš Mareš dostal za parťáčku menej skúsenú Martinu Tinu Csillaghovú, ale možno práve preto im to zafungovalo.

Spolu potom uvádzali aj minuloročnú premiérovú sériu Hlasu Česko Slovenska. Táto súťaž sa vráti na obrazovky už v budúcom roku a spolu s ňou zrejme aj Leoš a Tina. Spíkrovu účasť paradoxne nepotvrdila Nova, ktorá projekt s Markízou chystá, ale konkurenčná Prima. Pre tú momentálne totiž porotcuje vo formáte Česko Slovensko má talent.  „O tomto kroku vieme, Leoš nás o plánovanom angažmáne korektne a v predstihu informoval,” povedal pre extra.cz programový riaditeľ Primy Roman Mrázek.

Markíza sa k tomu, či divákom ponúkne osvedčenú dvojicu, vyjadriť odmietla. Aj české médiá však pokladajú za hotovú vec, že slovenská strana opäť staví na Tinu. Portálu super.cz to potvrdil aj informátor z Novy. Speváčka však v tomto čase vyzerá trochu inak, než v prvej sérii Hlasu. Medzičasom totiž porodila synčeka Leonarda a tehotenské kilá sa jej stále držia. Na akcie navyše chodí v oblečení, ktoré jej nedostatky len zvýrazňuje. V prípade jej účasti na medzinárodnom projekte tak budú mať stylistky plné ruky práce.

Čo sa týka poroty, zatiaľ sa hovorí o tom, že do kresla by mala opäť zasadnúť Dara Rolins. Tá mala kedysi sľúbenú účasť v konkurenčnom X-factore, ale kým sa začal formát reálne pripravovať, predbežné zmluvy stratili platnosť. Prima a Joj preto do svojej speváckej šou hľadajú odborníkov nanovo. Údajne už angažovali Luciu Bílú. Ďalšie mená v rámci oboch šou sú zatiaľ neznáme.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu