Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovský smútok v Modrom z neba: Zomrela Vilova milovaná babka Rozália (†89)!

Moderátor si Rozáliu a jej pravnuka Viktora veľmi obľúbil. Spolu s riaditeľkou televízie Markíza Zuzanou Ťapákovou s nimi dokonca strávili Vianoce. V piatok však starenka zomrela. Zobraziť galériu (7)
Moderátor si Rozáliu a jej pravnuka Viktora veľmi obľúbil. Spolu s riaditeľkou televízie Markíza Zuzanou Ťapákovou s nimi dokonca strávili Vianoce. V piatok však starenka zomrela. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Čierny piatok v Modrom z neba! Nezabudnuteľná prababka Rozália (†89), ktorá sa starala o svojho 13-ročného pravnuka Viktorka, mala v poslednom období vážne problémy so zdravím. Skončila preto aj v nemocnici. O jej stave pravidelne informoval fanúšikov relácie aj Vilo Rozboril (46). Včera však všetkým oznámil naozaj smutnú správu. Obetavá starenka zomrela.

Keď sa babka Rozália objavila v Modrom z neba, svojím príbehom, humorom a pozitívnym prístupom k životu si získala azda každého diváka. V relácii totiž ukázala nielen vitalitu, ale najmä obetavosť a lásku. V takom pokročilom veku si k sebe zobrala iba 13-ročného pravnuka, o ktorého sa nemal kto iný postarať. Jeho rodičia a aj babka sú totiž alkoholici.

Práve preto sa starenka modlila k Bohu, aby ju na svete ponechal čo najdlhšie. No jej modlitby neboli vyslyšané. Rozália totiž včera zomrela. Na facebookovej stránke Modrého z neba to oznámil Vilo Rozboril. „Prababka Rozália dnes vo veku nedožitých 90 rokov odišla na Pravdu Božiu. Prababka Rozália, budete nám chýbať. Nikdy nezabudneme. Hlboká poklona pred vašim životom. Vilo, štáb Modrého z neba a vari všetci, ktorých ste zasiahli priamo do srdca. Vďaka vám. Naša prababka Rozália,” znela časť príspevku na sociálnej sieti.

Takmer 90-ročná žena však mala v posledných mesiacoch vážne problémy so zdravím. „Ľudia, s prababkou Rozáliou je veľmi zle. Previezli ju do nemocnice so zápalom pľúc. Vraj už finálne v nemocnici,” zdôveroval sa vtedy fanúšikom Vilo Rozboril. No vzápätí musel riešiť drzých podvodníkov, ktorí na starenkinom nešťastí chceli zarobiť. Pod moderátorovým príspevkom sa totiž objavila správa, ktorá oznamovala smrť pani Rozálie a vyzývala ľudí, aby finančne prispeli na jej pohreb. Celý podfuk riešila aj polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu