Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalší podvod s Modrým z neba: Rozboril pení od zlosti!

Vilo Rozboril je z konania podvodníkov zhnusený. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril je z konania podvodníkov zhnusený. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Tak toto sa len tak nevidí! Relácia Modré z neba sa už v minulosti stala obeťou podvodu, o čom sme vás vtedy informovali. Tentokrát bol však podfukár až natoľko drzý, že sa za niekoho iného vydával priamo na fanúšikovskej stránke programu. Pod falošnou identitou zverejnil číslo účtu, na ktorý chcel dostať peniaze od dôverčivých ľudí.

Relácia, ktorú Vilo Rozboril robí za účelom pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú, sa opäť stala obeťou podvodu. Ako sme vás informovali, s hyenizmom sa moderátor stretol už v marci tohto roka. Vtedy niekto od ľudí vyberal peniaze v mene Modrého z neba. Problém bol ale v tom, že nikto zo štábu o zbierke netušil. 

Tentokrát však istý podvodník zašiel ešte ďalej. Výzvu, aby mu fanúšikovia markizáckeho programu posielali svoje finančné príspevky, zverejnil priamo na jeho facebookovej stránke. „Priatelia, urgent status!!! Našiel sa nejaký podvodník, ktorý sa zaregistroval pod názvom Modré z neba. Pod predchádzajúcim statusom o prababke Rozálii informuje, že zomrela a že zbiera peniaze na ňu,“ napísal rozčúlený Rozboril.

Trúfalec totiž zneužil informáciu o tom, že 90-ročná účinkujúca Rozália je na tom zdravotne zle. Moderátor písal fanúšikom, že babička bola prevezená do nemocnice s ťažkým zápalom pľúc. Neskôr sa objavil ďalší nešťastný oznam. „Veľmi smutná správa priatelia moji. Babka dnes ráno zomrela. Ak by ste vedeli pomôcť aspoň s pohrebom Viktorkovi, číslo úctu je ...,“ zjavilo sa medzi komentármi pod fotkou prababky Rozálie.

O pravosti informácie len málokto pochyboval, kým celú situáciu nevysvetlil samotný Rozboril. Ten už podvod nahlásil na centrále Facebooku, majiteľa účtu už zisťuje v konkrétnej banke a polícia zas podľa IP adresy hľadá páchateľa, čo sa chcel obohatiť na nešťastí druhých. Zrejme ho čoskoro dolapí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu