Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rozboril nasrdený kvôli peknej školáčke: Jej mater by mala niekam zaliezť!

Vilo Rozboril nechápe počínanie Ivaniných rodičov. Zobraziť galériu (12)
Vilo Rozboril nechápe počínanie Ivaniných rodičov.

BRATISLAVA - Vytrpela si svoje! Vilo Rozboril (46) dnes na obrazovky Markízy uvedie po letnej prestávke svoje Modré z neba. V relácii sa moderátor stretáva s mnohými rôzne skúšanými deťmi. Jedným z nich je aj Ivana (14), ktorá žije v náhradnej rodine. A na svojich biologických rodičov, ktorí sa zoznámili na odvykacej liečbe, nespomína v najlepšom. Ani na príbuzných, ktorí ju nechali spávať vo vani a pri kúpaní ju topili. Jej mama sa však dokonca po nakrúcaní ozvala s rôznymi vyhrážkami. Čo na to moderátor?

Silný príbeh! Pekná školáčka Ivana od svojich 4 rokov vyrastá v adoptívnej rodine. O biologických rodičoch nehovorí príliš v dobrom. Jej mama Ester totiž mala každé zo svojich detí s iným mužom. S Ivaniným otcom sa zoznámila v psychiatrickej protialkoholickej liečebni. „Nemali sme stále bývanie, vláčili ma po nociach po krčmách,” spomína tmavovláska na detstvo.

Po tom, čo maminho druha skolila rakovina, Ester sa v jeden večer predávkovala. Hoci prežila, dievčatko si k sebe vzali príbuzní. No ani tam Ivanka nezažila šťastné chvíle. Spávala totiž vo vani a muž, ktorý sa o ňu mal starať, ju počas kúpania topil.

Po týchto traumách je nesmierne šťastná, že má náhradných rodičov Eriku a Karola. „Pre mňa je tento príbeh hlavne o nich. Žeriem ich, sú skvelí,” povedal nám moderátor Modrého z neba Vilo Rozboril. Ako podotkol, oni sami svoju adoptívnu dcéru bez žiarlivosti podporovali v tom, aby mala kontakt s biologickou rodinou.

V rámci markizáckej relácie jej napríklad zariadili stretnutie so sestrou Bernadettou a jej dcérkou. Čo sa však týka jej skutočnej mamy, tam je zrejme obmedzený styk lepším riešením. Ako sme sa totiž dozvedeli, po nakrúcaní začala s rôznymi vyhrážkami. „Na mieste matere, ktorá sa vykašľala na niekoľko svojich detí a nechala ich v detstve trpieť, by som tichučko zaliezol do myšacej dierky,” komentoval tento jej počin Rozboril.

Ak chcete vedieť, čo si myslí Vilo Rozboril o ženách, čítajte na FEMINITY.sk


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu