Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nešťastný Rozboril: Milovaná prababka Rozália umiera v nemocnici!

Prababka Rozália z Modrého z neba skončila v nemocnici. Na zábere Vilo Rozboril s jej pravnukom Viktorom a s partnerkou Zuzanou Ťapákovou. Zobraziť galériu (6)
Prababka Rozália z Modrého z neba skončila v nemocnici. Na zábere Vilo Rozboril s jej pravnukom Viktorom a s partnerkou Zuzanou Ťapákovou. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Došlo zrejme k najhoršiemu! Vilo Rozboril (46) počas minulého roka v Modrom z neba predstavil Slovensku vitálnu prababku Rozáliu (90), ktorá sa starala o svojho pravnuka Viktora (13). Bohužiaľ, starenka na tom momentálne nie je veľmi dobre. Skončila so zápalom pľúc v nemocnici. Moderátor na sociálnej sieti píše o finálnom štádiu.

Obdivoval ju každý! Babka Rozália ukázala v Modrom z neba nielen svoju vitalitu, ale najmä obetavosť a lásku. Vzala si totiž k sebe pravnuka, o ktorého sa nemal kto iný postarať. Jeho rodičia sú totiž alkoholici.

Starenka sa len modlila, aby ju Pán Boh ešte nejakú dobu na tomto svete ponechal, kým stihne školák trochu podrásť. Bohužiaľ, zdravie jej už neslúži. „Ľudia, s prababkou Rozáliou je veľmi zle. Previezli ju do nemocnice so zápalom pľúc. Vraj už finálne v nemocnici,” napísal Vilo Rozboril svojim fanúšikom na sociálnej sieti.

Vyzerá to teda tak, že lekári veľa nádeje na zlepšenie stavu nedávajú. A to sú zlé správy najmä pre Viktora. Nielenže by mohol prísť o milovanú osobu, ale hrozí, že sa o neho nebude mať kto postarať. „Ak by to prišlo, budeme riešiť, aby nebol ani na chvíľu v ústave,” prisľúbil moderátor Modrého z neba.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu