Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozboril neveriaco krúti hlavou: Je to chrapúň!

Vilo Rozboril niektoré veci jednoducho nechápe. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril niektoré veci jednoducho nechápe.

BRATISLAVA - Drogy, bitky a krádeže! Judita (44) sa pred štyridsiatkou bezhlavo zaľúbila a naivne verila, že svojho partnera zmení. Ten sa však dostal do väzenia a nakoniec ju tehotnú opustil. Odvtedy sa o rodinu stará Nikolas (20). Bohužiaľ, prišiel o prácu, a tak im niekedy zostáva len niekoľko centov na deň. Do tejto neutešenej situácie musel zasiahnuť Vilo Rozboril (46) so svojou reláciou Modré z neba.

Má mu za čo ďakovať! Judita priznáva, že svojmu synovi pokazila život. On jej však nielen odpustil, ale stal sa aj stopercentnou hlavou rodiny a jej živiteľom. Nikolasova mama sa totiž pred štyridsiatkou zaľúbila do skutočne nesprávneho muža. Drogoval, kradol, údajne ich aj bil. „Nikolas ho nenazve inak ako chrapúň,” povedal nám Vilo Rozboril.

Juditin partner sa potom dostal do väzenia, z nej sa stala bezdomovkyňa. Spolu so synom prespávali na schodišti a umývali sa v obchodných centrách. Navyše ešte aj čakala ďalšie dieťa.

Nikolasovi sa nakoniec podarilo zarobiť na prenájom. Dobré obdobie však tiež dosť rýchlo skončilo. O prácu totiž prišiel. Nemá z čoho zaplatiť byt, elektrinu ani jedlo. „Hrozné je to, že možno dve tretiny listov, ktoré k nám chodia, sú o rodinách, čo žijú na hranici chudoby,” prezradil Rozboril. „Keď som k nim prišiel, mali 10 centov. Ale pozor, žiaden alkohol, automaty. Proste chudoba na slovenský spôsob,” dodal moderátor.

Nikolas si každý deň hľadá prácu. Doma sedieť nechce, uvedomuje si, že potrebuje zabezpečiť rodinu. Vďaka Modrému z neba dostane príležitosť. „Je vlastne strašne smutné, že sociálnu sieť musí mnohým rodinám robiť televízna relácia a nie úrady na to určené,” uzavrel túto tému Rozboril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu