Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kronerova manželka je v koncoch: Takto sa na nej podpísali Jankove depresie!

Odkedy Jána Kronera trápia depresie, jeho manželka Lenka Košická viditeľne pribrala. Časy spred troch rokov, kedy chodili do spoločnosti ako pár  (vľavo), sú zrejme nenávratne preč. Zobraziť galériu (6)
Odkedy Jána Kronera trápia depresie, jeho manželka Lenka Košická viditeľne pribrala. Časy spred troch rokov, kedy chodili do spoločnosti ako pár (vľavo), sú zrejme nenávratne preč.

BRATISLAVA - Zmenila sa! Lenka Košická (38) neprežíva práve šťastné obdobie. Od roku 2010 bol jej manžel Ján Kroner (57) už druhý raz hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení. Bez pomoci odborníkov totiž nevládal čeliť depresiám, ktoré ho niekoľkokrát sužovali už aj v minulosti. Na dabingovej herečke sa starosti o jeho zdravotný stav aj viditeľne podpísali. Zvýšenie hmotnosti napovedá, že sympatická tmavovláska trápenie zrejme zajedá.

Sužuje sa obavami! Ján Kroner pred tromi rokmi po neúspešnom podnikaní v divadelníctve skolaboval. Následne ho začali trápiť depresie. Manželka Lenka Košická vtedy stála pevne pri ňom. Keď však na psychiatrii skončil aj koncom roku 2012, bola pre ňu zrejme taká záťaž, ktorú už skrátka nedokázala ustáť - starať sa o domácnosť, dcérku a aj byť partnerovi oporou.

Podľa našich informácií už herca počas druhej hospitalizácie nenavštevovala tak často, ako tomu bolo v prvom prípade. Nečudo, že sa už vo zväzku dvojice začalo čoraz častejšie skloňovať slovo rozvod. Problémy vo vzťahu nám potvrdil aj ich blízky človek. Ako sa zdá, komplikácie sa odrazili aj na výzore Kronerovej životnej partnerky. Pri pohľade na aktuálne zábery je zrejmé, že sa oproti minulosti poriadne zmenila. Energická herečka, ako si ju pamätáme napríklad spred troch rokov, bola v zaoblenej tmavovláske len ťažko spoznateľná. 

Obľúbenému umelcovi sa síce v uplynulej dobe psychicky polepšilo, no zdá sa, že cestu k manželke si už nenájdu. Dôkazom môže byť aj ďalšie tvrdenie nášho zdroja, podľa ktorého sa začiatkom augusta chystal spolu s kamarátom na pobyt do Tatier. „Mal v pláne ísť iba s blízkym priateľom. S Lenkou nerátal,” dozvedeli sme sa. Dôkazom toho, že umelec sa pomaly chystá na návrat do bežného života, je okrem spomínanej dovolenky v horách aj fakt, že prednedávnom dabingovo začal spolupracovať na projektoch svojho syna Jakuba.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu