Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po psychických problémoch ďalšia rana pre Kronera: Rozvod po 14-tich rokoch?!

Ján Kroner a Lenka Košická majú vraj problematický vzťah. Zobraziť galériu (6)
Ján Kroner a Lenka Košická majú vraj problematický vzťah.

BRATISLAVA - Opustí ho?! Ján Kroner (57) už viackrát v živote bojoval s depresiami. Tie ho priviedli až na psychiatriu v Pezinku, kde je aktuálne hospitalizovaný už približne 10. mesiac. Už koncom roka sa šepkalo, že manželka Lenka Košická (38) za ním chodí čoraz menej. Najnovšie sa objavili informácie, že herecký pár sa bude rozvádzať.

Ničia ich depresie! Ján Kroner patrí k ľuďom, ktorých problémy už viackrát dohnali za odborníkom. Naposledy bol prijatý v liečebni v Pezinku približne v októbri minulého roka.

Pri predchádzajúcom pobyte v zariadení sa o neho obetavo starala manželka Lenka Košická. Ďalšia hospitalizácia ale už zrejme otriasla ich štrnásťročným vzťahom. Podľa našich zistení má dabingová herečka z vracajúcej sa diagnózy isté obavy. Už koncom roku 2012 sa šepkalo, že na návštevy za hercom chodí najmä jeho syn Jakub. Tmavovláska sa údajne na psychiatrii takmer neukázala.

Podľa medializovaných informácií páru aktuálne hrozí dokonca rozvod. Aktéri sa k otázke ukončenia manželstva odmietajú vyjadriť. „O tejto téme sa nebudem s nikým rozprávať. Považujem to všetko za absolútne súkromnú záležitosť,” povedala pre Plus 1 deň Lenka Košická. Kronerov syn Jakub tiež nič nekomentoval, no správy o rozvode nepoprel.

Všetko nasvedčuje tomu, že ak sa informácie o konci tohto zväzku potvrdia aj oficiálne, môže to mať pre Janka katastrofálny dopad. Prvýkrát totiž naňho doľahli depresie po rozvode s exmanželkou Adrianou.

„Jeho stav sa postupne zlepšuje,” povedal nám v júni Jakub Kroner s tým, že otec ešte úplne vyhraté nemá. V prípade krachu manželstva, v ktorom sa narodila dcéra Paulínka, by na psychiatrickom oddelení mohol pobudnúť ešte nejaký čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu