Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľné skutočnosťou: Prvé foto Janka Kronera po 2 rokoch spred kamier!

Ján Kroner opäť nakrúcal zábery do seriálu Profesionáli. Zobraziť galériu (5)
Ján Kroner opäť nakrúcal zábery do seriálu Profesionáli.

BRATISLAVA - Znovu v práci! Ján Kroner (57) si v posledných dvoch rokoch prešiel poriadne ťažkými chvíľami. Do boja s depresiami však vložil naozaj všetko a v týchto dňoch sa už vrátil pred kamery. V pondelok nakrúcal svoje prvé zábery do obnoveného seriálu Profesionáli. Predviedol sa síce s kilami navyše, no svoj typický úsmev nestratil. Hoci tomu mnohí neverili, obľúbený Miňo Demovič už čoskoro začne opäť zabávať divákov televízie Joj.

Potešujúca správa! Ján Kroner sa opäť zapája do pracovného kolotoča. Už dnes večer zaznie v seriáli Profesionáli jeho hlas pri telefonáte s policajným zborom. No už čoskoro sa divákom vráti obľúbený Miňo Demovič na obrazovky celý. 

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, v pondelok herec po dvoch rokoch nakrúcal pred kamerami nové obrazy, ktoré sa objavia vo vysielaní približne o tri týždne. V tejto súvislosti sa vynára otázka, či sa umelec plánuje okamžite zaradiť medzi hlavné postavy alebo k práci pristúpi opatrnejšie. „Ja si myslím, že ten návrat bude taký postupný. Ale zdravotne je na tom už naozaj dobre. Nie je to síce ešte na 100%, ale na tých 90 určite,” prezradil nám Kronerov kamarát Stanislav Machovčák, ktorý ho na pľac sprevádzal. 

Hoci Janko pre začiatok zvolil pomalšie tempo, v televíznom prostredí sa cítil ako ryba vo vode. „Čo je to pre herca vrátiť sa pred kamery... Prebehlo to úplne bez problémov,” povedal nám Machovčák. Umelec nakrúcal svoje nové obrazy sám, keďže Miňo Demovič sa aktuálne nachádza v exotickom Belize. V ateliéri sa však Kroner stretol aj so svojimi kolegami, ktorým už v seriáli naozaj chýbal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu