Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Janka Kronera zlomil rozvod: Opäť skončil na psychiatrii!

Janko Kroner je na tom psychicky opäť zle. Zobraziť galériu (5)
Janko Kroner je na tom psychicky opäť zle.

BRATISLAVA - Mal to byť postupný návrat do života, no namiesto toho je opäť za múrmi psychiatrie! Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, obľúbený herec Janko Kroner (57) skončil znovu v liečebni v Pezinku. Dôvodom je vraj krachujúce manželstvo s Lenkou Košickou (38) a fóbia z ľudí.

Nedávno sme na topkách informovali, že manželka Janka Kronera požiadala o rozvod. Dôvodom mali byť problémy spojené s hercovým zlým psychickým stavom. Zatiaľ čo pri jeho prvej hospitalizácii sa mu snažila byť všemožne nápomocná, pri druhej to bolo už aj na ňu veľa. Postupne sa od seba začali vzďaľovať. Výsledkom krízy bolo, že kliniku prakticky nenavštevovala. Utiahla sa do spoločného domu v Ivanke pri Dunaji, čo sa odzrkadlilo aj na jej psychickej pohode a vizáži.

Po tom, čo sa Jankov stav pred pár týždňami zlepšil, začal sa postupne vracať do života a aj pracovať na projektoch pre syna Jakuba. Nedávno však nastal zlom. Keď sa chcel z kliniky vrátiť domov, podľa informácií týždenníku Šarm sa „nevedel dostať do vlastného domu“. Prichýliť ho museli najbližší. Psychicky ho položil aj krach manželstva po 14-tich rokoch. „Momentálne pomáham otcovi riešiť rozvod s právnikmi. Snažíme sa o to, aby všetko prebehlo čo najpokojnejšou cestou,“ vyjadril sa pre spomínaný magazín umelcov syn.

Momentálne sa obľúbený herec nachádza opäť v psychiatrickej liečebni v Pezinku. „Nie je na tom dobre, k depresiám sa pridal aj strach a nedôvera k ľuďom. Má z nich fóbiu,“ prezradil zdroj Šarmu. Kedy sa teda Janko Kroner vráti do bežného života, je otázne. No zdá sa, že je na tom horšie, ako keď bol hospitalizovaný naposledy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu