Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vačková z Paneláku sa mení na sexbombu: Aha, aké mám ploché bruško!

Zuzana Vačková zapracovala na svojej postave. V súčasnosti sa môže popýšiť plochým bruškom. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková zapracovala na svojej postave. V súčasnosti sa môže popýšiť plochým bruškom.

BRATISLAVA – Je z nej sexi kočka! Zuzane Vačkovej (44) by jej skutočný vek tipoval zrejme málokto. Herečka známa napríklad z jojkárského seriálu Panelák vyzerá v poslednej dobe akosi mladistvejšie a výraznou zmenou prešla aj jej postavička. Na krivky a ukážkové brucho sympatickej blondínky je priam radosť sa pozerať.

Popracovala na sebe! Zuzana Vačková patrí k ženám, ktoré môžu byť so svojou figúrou maximálne spokojné. Potvrdzuje to aj pohľad na niektoré z jej fotografií zverejnených na sociálnej sieti. Kým paneláková Alicka sa na obrazovkách objavuje zväčša zahalená, blondínkina postavička odetá len v úsporných bikinách, to je už iná káva.

Ako nám Zuzana v súvislosti s tým prezradila, vyrysované krivky a schudnutá postava sú výsledkom dlhodobého úsilia. „V čase od januára do apríla som cvičila päťkrát do týždňa zhruba hodinku a pol. Mala som osobného trénera a musím povedať, že je to veľký rozdiel, ako keď človek cvičí len tak sám podľa seba,” povedala nám k tomu herečka. „Cítim sa veľmi dobre. Pracujeme ešte na tých problémových partiách, aby bolo bruško ploché, zadoček pekný v nohaviciach aj v plavkách a taktiež sme sa zamerali na ramená,” dodala.

Sprievodným javom aktívneho cvičenia zvykne byť aj nepríjemná svalovica. Zaujímalo nás, či potrápila aj Vačkovú. „Jasné, že bola, ale ja som už celkom zvyknutá. Cvičím zhruba rok a pol, takže to pre mňa nie je nič nové. Navyše, ja som v tomto tak trošku masochista, že keď to na ďalší deň cítim, tak mám aspoň dobrý pocit, že som pre seba niečo urobila,”  prezradila blondínka, ktorá navštevuje fintesscentrum aj v súčasnosti. „Je to také voľnejšie, že trikrát do týždňa, ale toho pohybu jej cez deň aj tak dosť veľa. Nesedím ako taká kvargľa,” uzavrela sympatická herečka so smiechom.

Zuzana Vačková si svoju postavičku vylepšila vo fitness centre
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková si svoju postavičku vylepšila vo fitness centre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu