Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nenormálna bitka Alicky a Evity na verejnosti: Krik, kopance, váľanie po zemi!

Alica Rosenthal a Evita Urbaníková si skočili do vlasov. Zobraziť galériu (8)
Alica Rosenthal a Evita Urbaníková si skočili do vlasov.

BRATISLAVA – Ako zmyslov zbavené! V utorok večer sa konal krst nového diela spisovateľky Evity Urbaníkovej (36) s názvom Sex a iné city 3. Autorka dala na papier milostné zážitky Alice Rosenthal, ktorú v jojkárskom seriáli Panelák stvárňuje Zuzana Vačková (44). Hoci sa spomínané podujatie nieslo vo veselom duchu, predchádzala mu brutálna bitka oboch spomínaných dám.

Skočili si do vlasov! V jojkárskom Paneláku to v týchto dňoch žije najmä krstom knihy Alice Rosenthal, ktorá nesie názov Sex a iné city 3. Terepeutka už v minulosti napísala dve diela, v ktorých zhrnula svoje skúsenosti s mužmi. Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo tie predošlé knihy si fanúšikovia seriálu prečítať nemohli, tretia sa dočkala aj reálneho spracovania v podaní Evity Urbaníkovej.

Kniha bola uvedená do sveta v utorok večer a na jej krste panovala výborná nálada. Deň predtým však tvorcovia seriálu nakrútili scény, ktoré sa práve dnes objavia v Paneláku. Ich súčasťou je aj drsná bitka oboch spisovateliek. Alicka totiž počas svojho veľkého večera nezniesla prítomnosť svojej konkurentky a dala jej to aj jasne najavo.

Obe dámy sa na seba vrhli a vôbec sa nešetrili. Pri zinscenovanej potýčke sa vzájomne šticovali, fackovali a váľali sa po zemi. Svojim správaním sa teda postarali o poriadny rozruch. „Nakrúcanie bolo veselé. Musím priznať, že pri výrobe Paneláku panuje vždy výborná atmosféra. Evita je veselá kopa, obe sme si to užili,” povedala nám na margo seriálového nakrúcania Vačková.

Pre Evitu bola práca pred kamerami o čosi náročnejšia. „Ja som bola z natáčania tej bitky trochu v strese, predsa len, nie som herečka. Tak sa proste stalo, že som Zuzku udrela naozaj, v panike, aby som bola presvedčivá,” prezradila s úsmevom spisovateľka. Ešte šťastie, že skutočný krst knihy sa zaobišiel bez podobných momentov.

Zuzana Vačková príde v piatok o 12:00 do topiek. Ak vás sympatická herečka zaujíma, nenechajte si ujsť online rozhovor.

Knihu Evity Urbaníkovej a Alicky Rosenthal s názvom Sex a iné city 3 nájdete aj v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Pozor! Prvých 50 zakúpených kníh je s vlastnoručným podpisom Evity. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu