Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Alicka z Paneláku sex nezanedbáva: Mám ho, koľko chcem!

Zuzana Vačková bola online. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková bola online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – V týchto dňoch vyšla nová kniha obľúbenej Evity Urbaníkovej (36). Ide o bláznivé a zároveň pikantné poviedky s názvom Sex a iné city 3, ktoré sú akoby rozprávaním zážitkov Alice Rosenthal z jojkárskeho seriálu Panelák. Tú stvárňuje sympatická herečka Zuzana Vačková, ktorá počas online rozhovoru odpovedala ja na otázky o sexuálnych vášňach.

Zuzana Vačková sa narodila 12. februára 1969 v Prievidzi. Pred kamery sa postavila už ako 12-ročná vo filme Kosenie Jastrabej lúky. Na konte má účinkovanie vo viacerých seriáloch, filmoch a rozprávkach.

Úspešne sa venuje tiež dabingu, v minulosti pôsobila aj ako moderátorka. Mnohí si ju pamätajú napríklad z relácií Triangel či Štúdio Kontakt. V súčasnosti účinkuje v jojkárskom seriáli Panelák, kde stvárňuje pojašenú terapeutku Alicu Rosenthal.

Herečka má dve deti – syna Jakuba a dcérku Marušku. V minulosti bola vydatá za kolegu Rastislava Rogela.

Knihu Evity Urbaníkovej a Alicky Rosenthal s názvom Sex a iné city 3 nájdete aj v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Pozor! Prvých 50 zakúpených kníh je s vlastnoručným podpisom Evity.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

25.10.2013 13:35 - otázka od Jana
Zuzka vďaka za skvelý výkon v Paneláku, ja sa s vami vždy toľko nasmejem:)váš výkon super, klobúk dolu a myslím, že vďaka vám je v tomto seriály živo a veselo, držím palce a prajem všetko dobré, ste veľmi zlatá osôbka:)
Mila Janka, dakujem za prejav uznania. Potesili ste ma. .. Tak ako aj ostatni, co mi sem dnes napisali ci uz pozdravy, alebo otazky. Bolo mile si s Vami takto on-line popisat. Dakujem a budem sa tesit ak zostanete verni panelaku. Pozdravujem a zelam vela zdravia, lasky, penazi,... a rozumu.
25.10.2013 13:32 - otázka od Róbert
Dobrý deń Vám želám.Som divák,Vášho obĺubeného seriálu.všetci ste super,hráte to tam všetci vynikajuco,na jednotku.Obdivujem Vás ako herečku a v opačnom prípade ako krásnu,decentnu ženu.Ste veĺmi krásna a dokonalá.Želám Vám z úprimného srdca veĺa sil a veĺa dalšich úspechov a inšpiráciu.Vdačne Váš divák.Ste super.
Mily Robert, dakujem za mile slova, aj ja Vam zelam vsetko dobre. :-)
25.10.2013 13:31 - otázka od Miky
Ahoj Zuzka, prijala by si ponuku na nafotenie šteklivých záberov, prípadne na účinkovanie v nejakom soft porne, ak by bola finančne zaujímavá?
Nie, Miky, dakujem.
25.10.2013 13:31 - otázka od jozef
Moj nazor na PANELAK stupidita nad stupiditu ale herci pre peniaze urobia vsetko , tak ako prostitutky...Ale to sucastny stav zivota
Mate dialkovy ovladac? Skuste ho pouzit, :-)
25.10.2013 13:30 - otázka od Maria
Dobry deň Pani Zuzana. Tešim sa že ste tu s manželom Vas v Panelaku milujeme. Vieme pri ňom zabudnuť na sparosti a problemi.Starame sa o ťažko postihnuteho synčeka a niekedy je to naozaj ťažke. Mam sukromnu otazku..Vedela by ste ste nam finančne prispieť na nekonečne vydavky spojene so starostlivosťou o syna? Viem že nas nepoznate ale verim že sa ozvete, prikladam e-mail..lfamily@zoznam.sk Vopred ďakujeme.. Maria s rodinkou.
Mila Maria, prajem Vam vela sily vo vasich nelahkych zivotnych situaciach. Som rada, ze nasa praca Vam sprijemnuje vecery. Ako slobona matka, starajuca sa sama o dve deti, verte mi, mam co robit aj ja, aby som vsetko zabezpecila tak ako chcem, ale, snazim sa pomahat aj inym ludom, co to nemaju lahke, a preto pracujem pre nadaciu LINAJE. Najdete nas na fb, poslite nam prosim spravu tam, urobime co buide v nasich silach.
25.10.2013 13:24 - otázka od Rado
Pani Zuzana, mohol by som Vas pozvat na kavu?Ste velmi sarmatna dama.
Dakujem za kompliment, pan Rado, :-)) ... kavu nepijem. a to naozaj. Ale dakujem za pozvanie, je to mile a musim vam dat tiez poklonu, ze mate na to odvahu, lebo viem ze je vela muzov, co by radi prejavili svoje sympatie aj v osobnom rozhovore, len nemaju odvahu vyslovit pozvanie..
25.10.2013 13:20 - otázka od Maja
Dobry den prajem, musim Vam povedat, ze vcerajsia scena v Panelaku "vytasene vnady a usmev celebrity pred kamerou" bola uzasna. S manzelom sme sa schuti zasmiali a ocenili Vas neopakovatelny sarm. Tesim sa na kazdu dalsiu scenu v Panelaku, v ktorej Vas uvidim v plnom nasadeni. Vsetko len to najlepsie Vam prajem.
Mila Majka, dakujem za mile slova. Tu vcerajsiu scenu sme si naozaj uzili. A ak sa aj pacila Vam, nasim divakom, tak to potom splnilo ucel... Budeme sa snazit aj nadalej.
25.10.2013 13:19 - otázka od Valika
Mate dobre odpovede na "svihnute" otazky :)
Hmmm, .. dakujem. Som rada ze potesili..
25.10.2013 13:18 - otázka od Veronika
Ahoj Zuzi no vidím, že máš toho veľa a na jump Ti už moc času neostáva, nevadí ak to niekedy stihneš, radi Ťa uvidíme. Tvoja vedľa skákajúca suseda Veronika, Želám krásne dni.
Ahoj Veronika :-)) ... nuz, vecer si najst cas na cvicenie je trosku problem, ale chybate mi. Urcite sa k vam niekedy na to nase skakanie pripojim . ... pozdrav prosim vsetky baby. :-)
25.10.2013 13:13 - otázka od Igor
caf Zuzka, v Paneláku si skvela, kam chodievas na dovolenku?
Ahoj Igor. :-) .. na dovolenku chodim hocikam. Naposledy som bola v Taliansku pri mori a vo Vysokych Tatrach na Strbskom plese. .. Inak vo vseobecnosti je mi jedno kde, dolezite je s kym...
25.10.2013 13:12 - otázka od Kaajo
Dobrý den, chcem Vás len pozdraviť.Ste dobrá herečka a postava v Paneláku Vám sedí.Veľa šťastia celej rodine.
Dakujem Kaajo, vsetko dobre aj Vam.
25.10.2013 13:11 - otázka od gabika
Zuzka, ste fajn herečka, nech sa Vám darí! Držím palčeky!
Dakujem Gabika. Vsetko dobre aj Vam.
25.10.2013 13:11 - otázka od Johanes Ultrazvuk
Všetko dobré želám Aurelom a zajtra Demeterom, ktorí nepozerajú panelák, lebo bývajú v rodinnom dome. Pekný piatok a potom aj pekný šiestok, želá Johanes Ultrazvuk
Pripajam sa. :-)
25.10.2013 13:10 - otázka od Peťa
Zuzka, hráš momentálne v nejakom predstavení, s ktorým chodíte po celom Slovensku? Bolo by ťa možné vidieť v Bojniciach alebo blízkom okolí?
Asi si pominas na predsatvenie Rozmarny duch, s ktorym sme precestovali takmer cele Slovensko. Teraz zial takyto projekt nemame.
25.10.2013 13:09 - otázka od Karin
Dobry den, hravate aj v divadle? Je mozne Vas vidiet aj nazivo, aj na doskach, ci len v seriali?
Karin, momentalne v ziadnom divadelnom projekte neucinkujem. :-( .. ale nieco pripravujeme, tak dufam ze to aj dotiahneme do premiery.
25.10.2013 13:08 - otázka od Colass
Kolko do tyzdna sexujete?
Kolko chcem.
25.10.2013 13:08 - otázka od adam
ahoj zuzana ja mám takú otázočku ako ty vydíš s panelakom dalej lebo ked sa tam na teba aj ostatných hercov pozeram tak už vymýšlaju scenáristi také sceny ktoré by sa neujali ani na Marse,prdošla seria bola dobrá tam sa aj človek nasmial ale táto 0 bodov a tvoja úloha ide do riadnych extrémov!
Nuz, Adam, .. je pravda, ze mnozstvo situacii sa nam zda takmer nerealnych. ..Ale ak mam byt uprimna, casto sa mi v zivote stane nieco, co si hned poviem:" Toto keby bolo vo filme, tak by som si povedala, to je schvalnost, toto si scenaristi vykonstruovali..." ... a predsa sa mi to stalo... Zivot niekedy pise neuveritelne pribehy.
25.10.2013 13:05 - otázka od Peter
Pozeram /za morom/panelak asi 6 rokov kvoli Vam,ked sa vratim /len kvoli Vam/ zoberete si ma ???
To ma byt akoze taka alibisticka ziadost o ruku???
25.10.2013 13:03 - otázka od Peťa
Ahoj Zuzka. Alicu hráš v Paneláku bravúrne. Je s ňou veselo, vždy čakám, čo zase v tej svojej hlávke vymyslí. Je tak správne trhlá. Celý seriál tak oživí. Tiež sa chcem spýtať, ktorí sú tvoji obľúbení zahraniční herci a ktorý film si rada pozrieš aj opakovane.
Film Bridget Jonesova som videla niekolko krat. A vzdy som sa zasmiala. .. Tiez sa mi velmi pacil film Nedotknutelny, mam rada Pelisky, Muzi v nadeji, .. ako herecku mam velmi rada pani Janzurovu.
25.10.2013 13:01 - otázka od jana
Dobrý deň, čo vravíte na to, že váš bývalý manžel sa hlási k extrémistickým hnutiam a rasizmu a teraz žije so ženou, ktorá bola vydatá za Róma?
BOj byvaly manzel patri do kolonky byvaly uz viac ako 15 rokov. Neviem comu sa dnes venuje ani ako zije. Neudrziavame ziaden kontakt. .. a k extremizmu vseobecne. Nemam rada extremy.
25.10.2013 12:59 - otázka od aňa
Dobrý deň Zuzka. Ste skvelá herečka. Len sa mi v poslednej dobe zdalo, že máte smutné oči a vidieť na Vás taký smútok aj keď sa smejete. Mali ste predtým vnich takú iskru. Ale každý máme nejaké svoje trápenie. Nech sa Vám darí.
DAkuejm, Ana. .. Nuz, niekedy aj ja mavam nie prave najlepsie dni... dufam ze to aspon obcas dobre maskujem. :-) .. Vsetko dobre aj vam.
25.10.2013 12:58 - otázka od Miškáá
Dobrý deň na začiatok chcem povedať že milujem Panelák a som mu verná od začiatku a s prichodom Alice sa mi pači ešte viac :) Chcem sa spýtať či mate v živote také chviľky kedy ste ako Alica ? a či sa tak skele smeete aj v súkromi , :D
Miska, .. nie som uplne ako Alica, ale predsa len, nieco spolocne spolu mame. .. Ties som optimista ako ona. A rada sa smejem. :-)
25.10.2013 12:57 - otázka od Martina
tu čakám na odpoveď na moju otázku a zatiaľ nič, neviem, asi je na Vás veľa otázok a na tu moju už nezostalo miesto :(
A ktora otazka to bola, Martinka. Rada odpoviem.
25.10.2013 12:56 - otázka od Juraj
Ahojček Zuzka,chcem sa spýtať,aký máte vzťah k zvieratám,k prírode a športu.Pekný deň prajem a nedá mi nespomenúť,čím ďalej tým viac ste krásnejšia.pa :-)
Juraj,. dakujem za kompliment. .. Zvierata? .. Mam doma 2 psikov z utulku, .. Sport? .. takmer denne chodim na hodinku do fitka, .. priroda? .. nooo, .. ked je cas, prechadzky patria k nasim dennym ritualom.
25.10.2013 12:55 - otázka od Michal
Ahoj, ako vidím a čítam tak si sa moc nezmenila, stále milá a priateľská ako kedysi na TK Vincov les, keď som tam pracoval. Ahoj želám pekný deň.
OO, Michal... neviem sice ktory presne, ale ahoj. :-) dufam ze sa mas fajn. DAkujem za mile slova.
25.10.2013 12:54 - otázka od martin
Ahoj Zuzka si velmi velmi pekna,,,,,,,,,,,,,,
Dakujem...
25.10.2013 12:54 - otázka od ja
AKO SA MATE ? :D som fanusikom Panelaku a vy ste tiez dobra herecka tam :D
Dakujem. .. Zozstante na verny..
25.10.2013 12:53 - otázka od Ján
Zuzka si veľmi sympatický zjav na hereckejscéne,držím Ti palce nech Ťa obsadzujú čo najviac a verím, že nsespyšnieš, ešteraz všetko dobre želám
Mily Jan, dakujem za mile slova. .. A dufam aj ja ze nespysniem. Ale nastastie mam okolo seba ludi, co by ma rychlo stahli spat na zem (ak by som sa zacala pychou nadnasat ako holubicka..)...
25.10.2013 12:52 - otázka od Inge
Milá Zuzka, mám Vás veľmi rada v Paneláku, ste úžasná herečka a aj Váš poddruh s Vami tvorí fantastickú dvojicu. Prajem Vám všetko len to najlepšie a dúfam, že Vás budem v Paneláku vídať čo najviac a dlho. Inge
Dakujem, Inge. .. Odkazem aj Muckovi. .. Vsetko dobre aj Vam.
25.10.2013 12:51 - otázka od Martina
Ahoj Zuzička, mám Váš hlas zafixovaný v ušiach z rozhlasového seriálu Králikovci - Jablčko...nádherný hlas. Je to dávno, už sa nevenujete rozhlasovej práci?
Dakujem, ze mozem byt sucastou takeho serialu ako su Kralikovci. Pracu v rozhlase mam velmi rada, (venujem sa jej uz viac ako 20 rokov..) aj ked dnes jej je uz bohuzial menej ako bolo pred niekolkymi rokmi. Ale som rada, ze rozhlasove hry maju stale svojho posluchaca.
25.10.2013 12:50 - otázka od Chris
Dobrý deň p.Vačková, aj v súkromí ste vždy taká veselá kopa ako na obrazovke? :) prajem pekný deň. Christopher.
Myslim ze ano. :-))
25.10.2013 12:49 - otázka od Zuzana
Zuzka nádherne ste chudli ako?Pomôžte menovkyni
Ranajky ake len chcete, obed dobra polievka (taka nie smotanova, bez cestovin) a salat s maskom, vecera caj s medom. .. A aspon 5x do tyzdna hodinka vo fitku... a riadne sa pri tom spotit. :-) .. drzim palce!!
25.10.2013 12:47 - otázka od Naty
Zdravim Vas:) mate nejaky herecky vzor?
na VSMU ma herectvo ucil pan Martin Huba. Pan herec. Zostal mojim vzorom dodnes.
25.10.2013 12:46 - otázka od Barbora
Dobry den, zaujimal by ma vas nazor na to, ci by nebolo lepsie keby v televizii chodilo viac slovenskych serialov pripadne nejake dokumenty o Slovensku, nez programy typu farma, vyvoleny a pod. Za vas nazor vopred dakujem
Ja nie som divak formatov typu farma a vyvoleni. A tiez preferujem zaujimave dokumenty pred reality show. Takze by som takuto zmenu uvitala. A viac slov serialov? Mne je v podstate jedno, ci je serial slovensky, alebo rumunsky. Hlavne nech je dobry , nech ma bavi a nech sa k nemu rada vraciam. .. Ale tesi ma aj to, ze maju herci na Slovensku viac prace. TAkze, nech sa kvalitne serialy tocia u nas. (mozu byt aj rumunske)
25.10.2013 12:43 - otázka od Laura
Dobrý deň, nechcem sa nič konkrétne opýtať, len Vám chcem zaželať krásny deň, lebo vy mi robíte náladu každý večer svojou postavou Alice :) Sadla Vám ako uliata :) Teším sa už na knižku, Evitu zbožňujem! Aj vy? :)
Evitu si vazim aj ako kamosku, aj ako spisovatelku, aj ako zenu co nieco dokazala. .. A dakujem za uznanie, aj ja Vam prajem vsetko dobre.
25.10.2013 12:42 - otázka od Ivka
Dobrý deň Zuzka, je nemá žiadnu otázku, len som Vám chcela povedať, že ste úžasná. Panelák bez Vás by nemal šmrnc a spolu s kočenami ste super trojka. Pekný deň prajem a slnko v duši a úsmev na perách. Ivka
Ivka, dakujem. ... Aj za "koceny" :-) ... vsetko dobre aj Vam.
25.10.2013 12:42 - otázka od Lucka
Ahoj Zuzka, chcela by som sa Ta opytat, ako sa udrzujes v takej super forme? co papaš a čo nie... lebo fakt vyzeraaaš super :) želam Ti krasny život a vela uspechov
Mila Lucka. .. Je to tazke. Nejest vecer. Nemaskrtit..stale. len obcas. ..Ale vo fitlku sa citim super,tak pre mna nie je problem tam takmer kazdy den zajst na hodinku a trosku sa spotit. A ak je vidno aj vysledok, motivacia sa pre mna tym padom zvysuje...
25.10.2013 12:40 - otázka od MIROSLAV
DOBRY DEN ZUZKA , UZ SOM SA RAZ PYTAL NA FB.,PRECO 2. NAJLEPSIA HERECKA PANELAKU DOSTAVA TAK MALO PRIESTORU V TOMTO SERIALY ?
vrrrrr, A kto je akoze ta prva???? :-)))
25.10.2013 12:40 - otázka od Adam
Dobrý deň pani Vačková. V Paneláku, ktorý už síce tak často nepozerám ste pre mňa jednoznačne No. 1 :-) Na nikom sa viac nepobavím ako na Vašom hlasom smiechu :D Majte sa krásne a prajem Vám všetko najlepšie do ďalšieho života. P.S.: Odkážte prosím Vašej kolegyni pani Zuzke Mauréry, že je skvelá speváčka :-) Ďakujem
Dakujem. ... A odkazem. Mate vkus ako ja. :-)
25.10.2013 12:39 - otázka od lucia
Dobrý deň Zuzka, mate veľmi chytlavy smiech :) otazka: smejete sa takto aj v sukromi ako aj v Panelaku?
Noooo, .. celkom tak nie, ani nie na vsetkom, .. ale keby sme chceli, nejake stycne body by sa nasli.
25.10.2013 12:39 - otázka od Monika
Ahoj velmi ti ta uloha v panelaku pristane.Si aj v sukromi taka ziarliva ako momentalne v panelaku?Mas nejakeho Egona v sukromnom zivote?Pekny dnik ti prajem a len tak dalej zabavaj ludi.Monika
Monci, ... ja ti neviem. Ale neziarlim. dufam.
25.10.2013 12:38 - otázka od deziderdocolomansky
ja sa musim v hrobe obracat ked vas vidim v tv!
R.I.P.
25.10.2013 12:38 - otázka od Veronika (Wewa)
Dobrý deň prajem,ja nemám otázku iba Vám chcem zaželať aby sa Vám darilo v živote,aby ste bola šťastná,zdravá a aby sa Vám splnilo všetko po čom túžite a hlavne aby Vás všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem Vás a prajem ešte Krásny zvyšok dňa a aj víkend!Dovidenia.
Dakujem, vsetko dobre aj Vam. :-)
25.10.2013 12:37 - otázka od hriesnica
2 + 2 = ?
dajte jej este sancu!!
25.10.2013 12:37 - otázka od filozof
no ako je to stou mackou? ked sa vie jezko zjezit, vie sa macka zmackat?
Samozrejme. Aj zena sa vie zzenstit, aj aj chlap pochlapit, aj nos ponosit, chleba pochlebit. ...
25.10.2013 12:35 - otázka od richard
Ahoj Zuzka... v pondelok som sa ku tebe už nedostal, ďakujem za moju ďalšiu skúsenosť pred kamerou a prepáč za obliate šaty :D :D nech sa darí :) Richard
Mily Richard. Ja dakujem tebe, bol si uzasny. Aj ako herecky kolega, aj ak clovek. Prepac ze som s tebou viac nepokecala, bolo to trosku pracovne pre mna narocne, ale hadam sme sa nevideli poslednykrat. Drzim palce, nech sa ti dari.
25.10.2013 12:34 - otázka od lotty
Pozdravujem, chcem sa spytat ake knihy mate rada, a aku hudbu pocuvate?
Ja som tak do pohody.. ziadne detektivky, len romany, s happyendom najlepsie. A hudba? .. DIana Krall, Riso Muller, Jana Kirschner, Hegerka...
25.10.2013 12:32 - otázka od anton
aky je vas nazor na nezavazny sex?
Kazdemu podla chuti.
25.10.2013 12:32 - otázka od farmarik
meciar fico slota ? sktorim na veceru by ste zasla ?
So vsetkymi naraz. :-) ... to by bol iny Tatarak....
25.10.2013 12:32 - otázka od GlenHanlon
zdravicko, ste najlepsia sportovkyna na slovensku! fandime vam cela rodinka, to ako dokazete podavat a vyhravat tenisove zapasy je fenomenalne! zostante pri sporte a nevenujte sa filmu pre boha to by bola katastrofa!
Ok
25.10.2013 12:31 - otázka od Karči Báči
Zuzka máte skvelú postavu - čoraz lepšiu. Vďaka čomu ste zoštíhleli a máte super líniu? Pozdravuje čitateľ Karči
Karci, makam denne vo fitku. Mirage v Pezinku.
25.10.2013 12:31 - otázka od Dada
Zuzka, otázku nemám, len prajem aj naďalej spokojný a úspešný život. Vedela som, že z GLS "vyliezajú" úspešní ľudia :-)
Dakujem. Vsetko dobre aj vam. :-)
25.10.2013 12:30 - otázka od hranol
dobry den, kto ste???
Zuzana Vackova
25.10.2013 12:30 - otázka od Zuzana
Dobrý deň Chcem Vám zaželať všetko dobré v živote,nech sa Vám darí.Ste super herečka moja oblúbená a v paneláku ma viete vždy super pobaviť!Radosť na Vás pozerať :)
dakujem. Vsetko dobre aj vam.
25.10.2013 12:30 - otázka od soňa
Milá Zuzka, pozdravujem ťa a želám pekný deň. Prosím ťa, nerobí ti problém hrať v Paneláku takú "trhlú" Alicu ? Niektoré pasáše sú až prehnané, hráš ich však výborne a na to treba "herecký kumšt" Všetko dobré želám
Alicu mulijem, :-) A ak sa paci, o to viac ma to tesi...
25.10.2013 12:29 - otázka od Eva
Stretávate sa s Bernátovcami z B.Bystrice ??
Jasne. Ved je to moja rodina. :-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu