Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záber ako do pánskeho magazínu: Slovenská moderátorka pózovala frajerovi!

Dominika Dadíková občas vedome provokuje. Zobraziť galériu (6)
Dominika Dadíková občas vedome provokuje.

BRATISLAVA - Aj v rádiu sa skrývajú kočky! Dominika Dadíková sa kedysi zviditeľnila vzťahom s markizákom Petrom Varinským. Minulý rok však začala randiť s iným Petrom, ktorý je evidentne umelecky nadaný. Dokazuje to aj fotka, pre ktorú mu pózovala práve jeho známa priateľka. Záber navodzuje erotickú atmosféru a mnohí muži z neho boli paf.

Dominika Dadíková je dobre známa v slovenskom rozhlasovom éteri ako moderátorka jedného z komerčných rádií. Verejnosť ju poznala aj ako partnerku športového moderátora Petra Varinského, s ktorým ale od jesene 2013 pár netvorí. 


Zvrat v živote markizáka Varinského: Chceli dieťa, prišiel nečakaný ROZCHOD!


Dnes je však už plavovláska šťastná po boku iného muža. S aktuálnym Petrom sa dala podľa našich informácií dokopy asi v polovici minulého roka. Muž, ktorý si uchmatol moderátorkino srdce, je nadaný na kreslenie, ale aj na fotenie. 

Najnovšie to dokazuje záber, ktorý mnohých Dominikiných priateľov na sociálnej sieti odrovnal. Dadíková pózovala partnerovi poodhalená, iba v nohavičkách a rozhalenej košeli. Záber dýcha erotickým napätím, čo dokazujú aj mnohé komentáre. „50 odtieňov Dede?” znie jeden z nich. „Uvažujem, či je to len začiatok a za chvíľu ťa uvidíme v pánskom magazíne,” uvažoval ďalší z nadšených mužov. 

Dominika Dadíková pózovala pre zmyselný záber.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Dadíková pózovala pre zmyselný záber.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu